Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Galbenusurile tari si cele crude se amesteca bine intr-un vas adanc, se pune peste ele o lingura de mustar si se

detalii rețetă—

Sos de vin cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tocati ceapa marunt si puneti-o impreuna cu vinul intr-o cratita pe foc domol, acoperita cu capac, sa fiarba pana

detalii rețetă—

Sos gros de tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Fierbem la o cantitate de tarhon o cantitate dubla de apa. Tarhonul se prajeste pana devine galben-auriu.

detalii rețetă—

Sos de sparanghel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Curatati sparanghelul si cartoful de coaja. Puneti legumele in masina de gatit la aburi. Cand sunt gata, dati-le

detalii rețetă—

Sos de ceapa cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se caleste ceapa si se presara deasupra faina. Rumeniti-o 5 minute si turnati peste amestec otetul, apa si vinul

detalii rețetă—

Sos cu legume pentru friptura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul (care se poate si storsi in sita de usturoi). Se taie ardeiul cubulete.

detalii rețetă—

Sos de macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Macrisul curatat, spalat si scurs se pune la foc in ulei incins, se sareaza si se lasa sa se inabuse sub capac,

detalii rețetă—

Crema de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Frisca se bate spuma, se amesteca cu hreanul ras si condimentele.

detalii rețetă—

Vinegreta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca foarte bine, pina sosul este foarte omogen. Se pun in el

detalii rețetă—

Sos pentru legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Fierbe apa si vinul intr-o cratita. Adauga crema de ciuperci si patrunjelul si amesteca in continuu.

detalii rețetă—

Sos de sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciupercile se inabusa in ulei. Se amesteca cu zeama de carne sau cu apa si sos de rosii. Se adauga sunca taiata

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie ceapa si se inabusa in vin alb. Se fierb ciupercile taiate felii. Se strecoara si cu zeama rezultata se

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topesc 50g unt, se adauga faina si se amesteca pina absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne. Se

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara un sos de zarzavat trecut prin razatoarea mica, se adauga faina, se stinge cu zeama de carne, un pahar

detalii rețetă—