Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de ardei cu smantana si busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se pun apoi intr-un vas cu unt incins si cateva linguri

detalii rețetă—

Sos de sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciupercile se inabusa in ulei. Se amesteca cu zeama de carne sau cu apa si sos de rosii. Se adauga sunca taiata

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topesc 50g unt, se adauga faina si se amesteca pina absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne. Se

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara un sos de zarzavat trecut prin razatoarea mica, se adauga faina, se stinge cu zeama de carne, un pahar

detalii rețetă—

Sos rosu cu ciuperci si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea se fierbe pina se patrunde, se taie apoi cubulete si se caleste in ulei cu ceapa taiata cubulete, cu

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata, se spala si se taie felii subtiri citeva ciuperci. Se pun la fiert cu zeama de carne sau apa, timp de 10

detalii rețetă—

Sos de castravete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se incinge grasimea, se adauga faina si se stinge cu zeama de carne. Se taie felii subtiri castravetele, se adauga

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciupercile se spala, se curata si se taie feliute fine, care se calesc in 50 gr. de unt. Se pun citeva linguri de

detalii rețetă—