90
Ghiveciul rapid de fasole este o mancare cu carne si fasole delicioasa si consistenta. Toarna iahnia intr-o tigaie
detalii rețetă—Orezul cu ghiveci de vitel este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe orezul, se pregateste un
detalii rețetă—Pentru ghiveciul cu ulei se pregateste zarzavatul astfel: se taie putina varza in bucati, un morcov, un patrunjel
detalii rețetă—Pentru ghiveci de carne si legume se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie putina varza in
detalii rețetă—Pentru ghiveciul de peste se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste
detalii rețetă—Pentru ghiveciul de legume aveti nevoie de ceapa, morcovi, ardei, rosii, pasta de tomate, ciuperci, dovlecei,
detalii rețetă—Dovleceii cu vinete si rosii la cuptor sunt usor de pregatit. Reteta mai contine, pe langa dovlecei, vinete si
detalii rețetă—Ghiveciul de legume este usor si rapid de preparat. Contine cartofi, ceapa, mazare, fasole verde, morcovi,
detalii rețetă—Se curata si se taie marunt zarzavatul, apoi se caleste in putin ulei. Separat, se prajeste ceapa tocata marunt,
detalii rețetă—Se caleste ceapa 2-3 minute in 25 gr de unt. Se adauga morcovii, pastarnacul, cartofii si legumele curatate si
detalii rețetă—Se pun la calit ceapa si ardeiul maruntite, in ulei incins, timp de 5 minute. se adauga dovleceii taiati felii,
detalii rețetă—Legumele in afara de vinete, dovlecei si conopida se spala si se curata, dupa care se taie bucatele. Se face sucul
detalii rețetă—