90
Carnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga
detalii rețetă—Carnea se taie bucati mici si se pune pe foc mic, intr-un vas cu ulei. Se lasa sa fiarba inabusit, cu capac, pana
detalii rețetă—Pestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se
detalii rețetă—Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete, apoi se pun sa fiarba in apa cu sare. Separat se curata carnea de
detalii rețetă—Prepara urmatoarea umplutura: taie cubulete slanina, prajeste-le intr-o tigaie, dupa care adauga 50 g de ceapa
detalii rețetă—Se taie slanina cubulete si se prajeste intr-o tigaie pana devine crocanta. Se scoate slanina si se pune
detalii rețetă—Inabuse ceapa tocata in grasimea fierbinte. Ia-o de pe foc, adauga o lingura de boia dulce, ardeii curatati si
detalii rețetă—O ceapa mijlocie se toaca marunt si se caleste in 130 ml ulei. Se spala 1,2 kg ardei verzi, se taie rondele si se
detalii rețetă—Cuburile de soia inmuiate se taie in 3- 4 bucati inainte de a prepara jumarile. O ceapa mijlocie se toaca marunt si
detalii rețetă—Se caleste ceapa taiata marunt in untura incinsa. Se ia de pe foc si se adauga o lingura de boia si ardeii taiati
detalii rețetă—Vinetele, zucchini, ceapa, rosiile, ardeii si usturoiul taiate, se calesc in ulei de masline ca un ghiveci. Se
detalii rețetă—Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu
detalii rețetă—