Prepara un aluat de pizza conform retetei de "Pizza cu ciuperci". In timp ce se coace blatul, feliaza subtire 100 g de ceapa...
Pizza cu ceapaSpala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa...
Rosii umpluteCarnea se curata, se spala si se portioneaza, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce s-a indepartat spuma,...
Ciorba de puiCarne curatata si spalata, se taie in bucatele, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, taiata in...
Chiftele umpluteSe taie ciupercile marunt, iar ceapa se curata si se taie solzisori. Se calesc impreuna in untul incins, adaugandu-se sare si...
Sorici de porc umplutMuschiul de porc se spala, se curata si se taie in bucati. Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei incins,...
Muschi de porc iuteMuschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori,...
Porc cu pere si sos dulceSe taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata...
Pulpa de porc cu piersici si orezSe taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se...
Porc cu sos de smantana si nucaSe amesteca putina faina cu untul, un ou si sare, adaugandu-se apa din cand in cand. Se incorporeaza restul de faina si se...
Placinta cu carne de porc si ceapaSe curata ceapa si morcovii si se taie in rondele. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii. Se toarna uleiul intr-o...
Muschi de porc cu legumeSe curata pulpa de porc, se feliaza si se sareaza. Se curata doua cepe si se taie marunt. Ceapa si carnea se aseaza intr-o...
Pulpa de porc cu legume in cinci culoriSe curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata, se da prin razatoare si se caleste, impreuna cu ceapa, in ulei...
Musaca de vinete cu carne de porcSe spala carnea de porc, se taie in cubulete si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne. Se curata...
Orez cu porumb si carne de porcSe spala orezul si se adauga peste ceapa, adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da...
Ceapa umpluta cu carne tocataCotletele, spalate si zvantate, se prajesc in uleiul incins, cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti, apoi se scot. Se...
Cotlet de porc cu varza calitaFicateii se spala, se curata si se taie in bucati de cate doi centimetri grosime. Se caleste ceapa taiata soizisori in ulei...
Ficat de porc cu ceapa si sos de smantanaSe spala carnea, se curata si se taie in cubulete. Se da apoi prin masina de tocat. Ceapa se taie solzisori si se caleste in...
Chiftelute de porc cu usturoiSlanina de porc se spala bine in apa amestecata cu o lingura de sare, apoi se taie in bucati egale, potrivit de mari. Ceapa...
Jumari de porc condimentatePrajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili, sare, piper...
Mancare mexicanaTaie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste ceapa...
Crap umplutMuiem feliile de paine in apa. Tragem pielea de pe sepie, o clatim cu apa rece, o spalam si in interior, apoi o scurgem....
Sepie umplutaCeapa si usturoiul se curate si se taie marunt. Inmuiem chifla. Cascavalul il taiem in cubulete de aprox. 1,5 cm. Castravetii...
Bucatele de galuste de carneCeapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, apoi se adauga carnea, taiata in cubulete mici, lasandu-se sa se...
Tocanita de mielSe curata carnea, se spala si se taie in bucati, apoi se pune la fiert, intr-un vas acoperit, cu uleiul indoit cu apa,...
Miel cu spanacSe curata ciupercile, ceapa, se taie in rondele subtiri, apoi se calesc intr-o cratita cu doua linguri de ulei incins, se...
Carne de miel si ochiuri romanestiMaruntaiele se spala in mai multe ape si se taie in bucatele mici, se sareaza si se lasa la frigider. Se incinge untul si se...
Maruntaie de miel in cuib de mamaligutaSe spala pulpele de curcan si se impung cu fasiile subtiri de slanina. Ceapa se taie rondele si se distuie in ulei. Se adauga...
Pulpe de curcan imbatate1.Se curata zarzavaturile, se spala si se distuie impreuna cu ardeiul taiat cubulete. Se curata rosia si ceapa si se taie...
Orez cu carneSe distuie carnea tocata la foc potrivit pana se rumeneste. Se adauga ceapa, usturoiul, si se prajesc impreuna timp de 3...
LasagnaCarnea de pui dezosata se toaca. Painea uscata se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Ceapa se taie marunt si se caleste in...
Chiftea din carne de puiCarnea de porc se taie in felii subtiri, se bate putin si se adauga sare. Slanina se taie felii subtiri, ceapa se curata, iar...
Frigarui din file de porcSe curata si se spala cartofii si se taie in rondele de ½ cm. Rosiile, ardeiul si ceapa se taie de asemenea in rondele....
Pui la cuptorSlanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce si...
Plachie de stiucaMuschiul de porc se bate sub o folie, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei. In uleiul ramas, se caleste...
Muschi de porc cu sos de marar si gogosi de cartofiSlanina afumata si slanina proaspata se pune la prajit. In untura slaninei se caleste ceapa. Feliile de cocos se...
Tocana de cocosCeapa tocata marunt se caleste in ulei fierbinte. Se adauga continutul conservelor si se adauga pasta de tomate. Se...
Fasole scazutaCeafa de porc se dezoseaza, se adauga delikat si sare si se pune la fiert intr-o oala sub presiune. Se toaca ceapa. Carnea de...
Tocanita buniciiPuiul feliat se prajeste si se pune deoparte. In untura se caleste 2 linguri de faina, se adauga ceapa intreaga, 0.2 l apa,...
Pui cu mararSunca afumata taiata cubulete si varza taiata in felii subtiri, semintele de chimen, sarea, usturoiul si ceapa se pun la...
Supa de varza cu rosii si smantanaFeliile de ceapa se calesc in uleiul de masline fierbinte. Se amesteca tomate, ierburi si condimente dupa gust. Se adauga...
Ou umplute cu ceapa si vin rosuRosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se...
Rosii prajite cu cascavalCiolanul se curata, se ia carnea de pe os si se taie cubulete. Carnea afumata se taie fasii. Untura se topeste, se caleste in...
Fasole cu ciolanBucatile de carne se sareaza si se prajesc pe ambele parti, se pun deoparte. In uleiul ramas, se caleste usor ceapa rasa, se...
Friptura frantuzeascaVinetele, zucchini, ceapa, rosiile, ardeii si usturoiul taiate, se calesc in ulei de masline ca un ghiveci. Se potriveste...
GhiveciSe amesteca intr-un vas urmatoarele: carnea taiata marunt, piperul, uleiul, boiaua si ceapa tocata marunt. Se sareaza (ca la...
Varza secuiasca la tavaSase clatite se pliaza in doua, apoi in patru si se taie fasii. Sosul se prepara din ½ kg rosii decojite si fara seminte...
Clatite cu sos de pizzaCuratam cartofii si ii taiem cubulete. Calim ceapa in untura si o presaram cu boia. Amestecam ceapa cu cubuletele de cartofi,...
Carne de porc cu cartofiSomnul: Indeparteaza pielea si oasele pestelui si lasa sa stea feliile presarate cu sare. Sosul: Caleste ceapa in ulei, ia-o...
Somn cu portocaleCartofii se spala foarte bine, apoi ii fierbem in coaja aprox. 20 de minute. Spalam carnea si o frecam cu sare si piper....
Cartofi umpluti cu unt condimentatCuratam morcovii si ceapa, apoi ii taiem rondele. Ptrungelul il clatim, apoi il taiem marunt. Incingem uleiul, calim ceapa in...
Supa de mazare verde cu oua fierte in apa