Se freaca galbenusurile cu zaharul, vanilia si ouale intregi. Cand se obtine o crema pufoasa, se pun migdalele, faina, coaja...
Prajitura cu scortisoaraPiureul de castane se pune intr-un vas la incalzit si se amesteca bine cu untul, zaharul si ciocolata pana se obtine o crema...
Prajitura cu ciocolata si castanePiureul de castane se pune intr-un vas la incalzit si se amesteca bine cu untul, zaharul si ciocolata pana se obtine o crema...
Prajitura cu ciocolata si castaneSe topeste intr-un vas, pe foc mic, ciocolata cu 2 linguri de lapte si se pune peste ea untul taiat bucatele. Se amesteca...
Prajitura cu crema de ciocolata si fisticSe freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se incorporeaza in galbenusuri untul, cate putin, si visinata. Se imparte...
Tort rapid cu cafeaSe freaca galbenusurile cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, si se adauga faina. Se bat albusurile spuma tare si se...
Tort dobosSe freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se bat spuma tare albusurile si se amesteca cu galbenusurile....
Tort indianaSe fierbe faina amestecata cu apa. Se amesteca pana se raceste. Separat, se freaca margarina cu zahar, cacao si vanilie, pana...
Tort de biscuitiSe freaca bine untul cu mierea intr-un vas, pana devine o crema. Se adauga pe rand, ouale, amestecandu-se dupa fiecare,...
Tort de lamaieSe freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga migdalele si se freaca untul, se amesteca cu vanilia si se inglobeaza in crema....
Tort cu crema de fructeSe face compozitia pentru blatul de bezea si se coc pe rand 3 foi, care se lasa la racit. Se face crema. Se freaca spuma,...
Tort cu blat de bezeaSe separa galbenusurile de albusuri. Se freaca bine galbenusurile cu ouale intregi si zaharul. Se incorporeaza faina. Se bat...
Tort cu crema de ciocolataSe freaca galbenusurile cu zaharul, pana isi dubleaza volumul. Se pune faina, cate putin si se amesteca apoi cu pudra de...
Tort cu crema si blat de ciocolataSe ard intr-un vas 100 gr zahar. Zaharul ars se amesteca cu nucile cu o lingura inmuiata in unt. Se lasa caramelul putin pe...
Crema de nuciIntr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul. Se inglobeaza faina, putin cate putin, in galbenusuri, se amesteca si se...
Crema de portocale IIUntul de taie bucatele si apoi se freaca bine cu zaharul. Se inglobeaza in unt, galbenusurile, pe rand, amestecand dupa...
Crema de vanilieSe spala, se curata fructele si se maruntesc. Albusurile se bat cu zaharul, intr-un vas pus in bain-marie, pana se intaresc....
Crema de capsuniSe topeste ciocolata intr-un ibric, in bain-marie. Deasupra unui vas cu apa calda se bat ouale cu zaharul si vanilia, pana ce...
Crema de ciocolataSe face o crema frecand untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca crema de unt cu fisticul. Se topeste ciocolata intr-un ibric...
Crema de fistic cu ciocolataSe freaca oul cu coaja rasa de lamaie, pana se obtine un amestec cremos. Se adauga faina, apa si zeama de lamaie. Se pune...
Crema de lamaieSe face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu siropul, pana...
Crema de nuca de cocosIntr-un ibric se pun 150 gr zahar si 100 ml apa. Se fierb ingredientele pe foc moale, pana se obtine un sirop subtire....
Crema de nuciSe freaca spuma untul, taiat in bucatele, cu zaharul. Se pun pe rand cele 6 galbenusuri, amestecand dupa fiecare si alternand...
Crema trufaSe separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 150 gr zahar, pana se obtine o crema spumoasa. Se bat...
Blat cu lamaieSe separa galbenusurile de albusuri, Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga faina...
Blat de nuciSe separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 3 linguri de zahar, pana devin o crema spumoasa si isi...
Blat alb de pandispanSe pun stafidele la macerat in rom. Se freaca intr-un vas, untul cu zaharul pana se face crema. Se adauga ouale, faina si la...
Fursecuri cu stafideSe bate zaharul pudra cu untul, pana devine spuma. Se adauga 2 galbenusuri si se bat bine cu mixerul, apoi crema obtinuta se...
Tarta cu alune si ciocolataIntr-un castron se freaca untul cu zaharul, pana se omogenizeaza. Se adauga iaurtul, coaja de lamaie, galbenusurile si faina...
Prajitura cu nectarine si crema de smantanaSe face un aluat din ingredientele indicate, se intinde o foaie de 5 mm, se pune in forma de tarta si se inteapa aluatul. Se...
Tarta cu cremaSe amesteca untul, zaharul, ouale cu praful de copt, stins in zeama de lamaie. Se inglobeaza in faina si se framanta aluatul...
Tarta cu crema de albusSe pune faina pe planseta, se adauga apa, sare, otet. Se framanta pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de mana. Se...
Flan cu crema de vanilie si nuciSe inmoaie cu o seara inainte fasolea si cu o ora sau doua inainte fulgii de secara. Se pun la fiert separat. Intre timp se...
Supa crema de fasole cu secaraSe freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se adauga treptat faina si cacaua. Se amesteca bine si se...
Rulada cu crema de ciocolataSe freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, pana devin o crema. Untul topit si racit se toarna cate putin peste...
Chec cu rahatSe freaca foarte bine untul cu zaharul si cu vanilia. Se adauga treptat galbenusurile si se freaca pana se obtine o crema...
Chec cu stafideSe freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga vanilia, cacaua si se mai freaca pana se obtine o crema. Se incorporeaza...
Sufleu de oua cu cacaoSe freaca bine galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se obtine o crema spumoasa. Se bat albusurile foarte bine si se...
Sufleu de oua cu vanilieSe face o crema de vanilie din: zahar, galbenusuri, lapte vanilat, smantana si gelatina. Se curata perele, se taie in patru,...
Budinca de pereSe freaca galbenusurile cu 6 linguri de zahar si se obtine o crema spumoasa. Se adauga pesmetul, mirodeniile si jumatate din...
Budinca de pesmetSe freaca untul crema cu zaharul intr-un castron. Se adauga galbenusurile si se amesteca totul pentru a obtine o crema fina....
Budinca de fructe uscateSe freaca untul cu zaharul, vanilia si galbenusurile puse pe rand. Se obtine o crema spumoasa. Macul pisat se fierbe cateva...
Budinca de macProfiterolul este un desert delicat cu aluat oparit, gogosele delicioase umplute cu crema de ciocolata sau frisca, servit...
ProfiterolSe insiropeaza piscoturi de sampanie cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza primul strat pe un platou mare. Se...
Tort de piscoturiSe bat ouale intregi cu zaharul si cu laptele, folosind un tel, pana cand amestecul devine omogen. Peste amestec se adauga...
Tort cu crema de cafea din blat cu foiSe pregateste aluatul astfel: se freaca ouale intregi cu zaharul pana cand devin crema spumoasa. Se adauga untul frecat...
Tort ieftinSe sparg ouale intr-un vas adanc si se bat spuma cu zaharul, iar cand amestecul a devenit crema spumoasa, se adauga uleiul...
Tort ieftin cu mere raseSe spala ouale si se separa galbenusurile care se freaca spuma cu zaharul. Peste crema se pune pesmetul, in ploaie, se...
Tort cu crema de ciocolataSe pun albusurile intr-un vas emailat si se bat spuma tare cu 200 gr zahar pus cate putin. Operatia se face la cald, fara...
Tort cu crema de cafeaSe pun galbenusurile intr-un vas emailat si se freaca crema spumoasa cu zaharul. Se adauga cacaoa cernuta proaspat, se...
Crema pentru torturiSe pune laptele sa fiarba impreuna cu nucile macinate pana cand laptele scade de tot. Atunci se adauga zaharul si se continua...
Crema cu nuci