Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne...
Tocanita de legume cu carne de rataPentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de pasare sau...
Intestine de sitari cu ciuperciCiorba cu carne de pasare este delicioasa si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de ciorba trebuie sa folositi 500g carne...
Ciorba cu carne de pasarePentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru...
Chiftele ca de piept de pasareCiorba de pasare cu orez si smantana se face la fal ca si ciorba de miel. Se taie carnea bucati potrivite. Se fierbe in apa,...
Ciorba de pasare cu orez si smantanaSupa de pasare se poate drege cu galbenus de ou. Este o supa foarte delicioasa. Poate fi pregatita din clapon.
Supa de pasare cu zarzavatFicatei de pasare marinati cu sos la cuptor este o mancare rapida si gustoasa. Aceasta reteta cu ficat e gata intr-o ora.
Ficatei de pasare marinati cu sos la cuptorRaciturile de pasare reprezinta un aperitiv delicious, hranitor, o reteta simpla care va constitui deliciul invitatilor...
Racituri de pasareSupa de sparanghel cu creveti si grisine este o supa consisteta foarte gustoasa. Ingredientele pentru reteta sunt:...
Supa de sparanghel cu creveti si grisinePentru a prepara aceasta reteta de ciorba de pasare sunt necesate urmatoarele ingrediente:carne de pasare, ceapa, morcovi,...
Ciorba de pasarePentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu menta, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, menta,...
Pulpa de miel cu mentaReteta de ficatei de pasare cu salata si ciuperci contine ingrediente foarte sanatoase, printre ele se afla: ficat de pasare,...
Ficatei de pui flambati cu ciuperci si toastOmleta cu ficat de pasare este delicioasa si perfecta pentru un micul dejun. Aceasta reteta de omleta se prepara din oua,...
Omleta cu ficatLaptele de pasare este desertul preferat al copiilor. Pentru ca sa faceti lapte de pasare aveti nevoie de lapte, zahar si...
Lapte de pasareAcest drob moldovenesc se prepara cu urmatoarele; oua, ficat de pasare, marar, patrunjel, praz, usturoi si condimente.
Drob moldovenesc din ficat de pasareChecul cu ficatei este o reteta usor de preparat. Aveti nevoie de faina, oua, ficatei de pasare, verdeata, usturoi si putina...
Chec cu ficateiTocana de pasare cu mamaliga este o mancare satioasa, usor de preparat. Contine carne de gaina, ceapa, bulion, mamaliga.
Tocana de pasare cu mamaligutaAceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.
Supa crema de rosii cu ficat de pasareSe pune la fiert laptele cu putin zahar si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma, se adauga jumatate de zahar si...
Lapte de pasareSe fierb ficateii, apoi se scurg de apa, se curata de vinisoare si se taie marunt. Separat, se caleste ceapa maruntita, se...
Pasta din ficat de pasareIntestinele de sitari se toaca marunt impreuna cu un ficat de pasare. Se pun la inabusit in unt, cateva ciuperci feliate si...
Intestine de sitariLaptele de pasare este un desert minunat, fin si delicios. Dar laptele de pasare cu migdale este mult mai aromat, nu va...
Lapte de pasare cu migdaleCarnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in continuare....
Bors moldovenesc de pasare cu taitei.Pieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe...
Piept de pasare cu andiveOuale se bat bine cu sarea si piperul si se toarna apoi in untul incins, pe foc mic. Se amesteca cu o furculita pana incep sa...
Jumari cu ficat de pasareSe curata ficateii si ciupercile, se spala bine. Se taie apoi si ceapa, rosiile rondele si patrunjelul dupa care se asaza...
Ficatei de pasare cu ciuperci la cuptorLaptele impreuna cu vanilia se pun la fiert. Se bat spuma tare 6 albusuri, se adauga 100 gr zahar si se bat in continuare...
Lapte de pasareDrobul de pasare este o alternativa delicioasa la clasica reteta de drob de miel, un aperitiv nelipsit de pe masa de Paste.
Drob de pasareMacaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina...
Macaroane cu ficat de pasareCarnea de pasare se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se adauga o ceapa tocata marunt, 2-3 catei de usturoi. Cand incepe...
Piftie de gasca sau curcanPulpele si aripile precum si maruntaiele de la pasare se pun intr-un vas cu 50 gr unt sau untura si cu ceapa tocata foarte...
Gulas ardelenesc de gainaCarnea de pui se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Se adauga o ceapa si 2-3 catei de usturoi tocate marunt. Cand...
Piftie de pasareGaina se pune la fiert in apa rece cu ceapa taiata marunt. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza si se tine pe foc mic,...
Supa de pasareAmestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu...
Pizza cu carne de pasare BucegiTaiati cate un capacel chiflelor, in partea superioara, scobiti-le cu grija folosind un cutit ascutit, iar apoi ungeti-le in...
Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptorPuneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte in doua si fierbeti-le conform...
Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascavalIntr-un vas se pun 50 gr unt si se lasa sa se infierbante. Se adauga apoi orezul, se amesteca cu lingura si se lasa sa se...
Orez cu ficatei de pasareSe spala, se curata si se prajesc ficatii in ulei. Se scot ficateii usor rumeniti, se taie bucatele, se amesteca cu ouale, cu...
Scrob cu ficatei de pasareSe rumenesc ficateii in unt, se scot si se pun pe o farfurie, deasupra unei oale cu apa fierbinte, ca sa se mentina calzi. Se...
Ficatei de pasare in sosTaiati batonul de vanilie in doua pe lungime si puneti-l in lapte. Fierbeti laptele, adaugand coaja de lamaie si romul....
Lapte de pasareSe pune laptele la fiert. Intre timp, se bat albusurile spuma tare impreuna cu 50 g zahar. Cand incepe sa clocoteasca...
Lapte de pasareSe spala puiul, se pune pe un fund de lemn si se bate cu un batator pana cand se sfarama osul. Se spala din nou, se pune apoi...
Supa din carne de pasare cu mereSe curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina, golita de...
Supa-crema din carne de pasareSe spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu borsul si 1/2...
Bors din maruntaie si tacamuri de pasareSe spala carnea, se pune impreuna cu maruntaiele de gaina curatate si spalate in mai multe ape sa fiarba intr-un vas acoperit...
Anghemacht din carne de pasareCarnea se spala si se rumeneste in ulei incins, apoi se scoate pe o farfurie si se sareaza usor. Separat se pregateste sosul...
Mancare rece de pasareCuratam rata ca orice pasare, se trece peste flacara vie, se freaca usor cu malai ca sa ramina alba, apoi se goleste de...
Rata cu maslineFicateii se spala, se dau in clocot, se scurg si se toaca marunt, apoi se pun intr-o cratita cu o lingurita de unt, sare si...
Omleta cu ficatei de pasareSe face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele...
Omleta cu piept de pasareOuale se fierb in apa cu sare, se tin cateva minute in apa rece, se scot si se curata de coaja. Se taie pe lung, in doua...
Oua umplute cu ficatei de pasareSe curata ficateii de pielite, se spala si se pun cate doi sau trei in hartie pergament unsa bine cu unt. Se unge o tava cu...
Ficatei de pasare in hartie pergament