Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Piept de pui in crusta de seminte

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 40m 

Un aperitiv de pui cu sos de sfecla, delicios si savuros pentru o masa in familie!

detalii rețetă—

Crochete cu creier de porc si sos alb

complexitate reteta Redusa 

Pentru crochete cu creier de porc si sos alb pregatiti un aluat obisnuit de clatite, cu conditia sa fie mai gros,

detalii rețetă—

Limba rece cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Limba rece cu masline este un aperitiv deosebit si se pregateste la fel ca limba cu sos de smantana, inlocuind

detalii rețetă—

Clatite din pastarnac cu sos de branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se

detalii rețetă—

Chiftelute din carne de urs cu sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne.

detalii rețetă—

Ficat de gasca cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ficatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si

detalii rețetă—

Ficatei de pasare in sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se rumenesc ficateii in unt, se scot si se pun pe o farfurie, deasupra unei oale cu apa fierbinte, ca sa se mentina

detalii rețetă—

Felii de sunca cu sos de vin si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata arpagicul si se caleste in 50 gr unt, apoi se pune o lingurita cu faina, se amesteca, se toarna vinul

detalii rețetă—

Sunca crocanta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie jumatate din cantitatea de sunca cubulete mici, iar restul se marunteste. Sosul besamel se amesteca cu

detalii rețetă—

Snitel de salau in sos dulce

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Pestele se curata de solzi, se spala, se eviscereaza si se taie capul si coada. Se indeparteaza pielea si se trece

detalii rețetă—

Snitel de porc in sos condimentat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un

detalii rețetă—

Clatitele cu carne ca in Hortobagyi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea de pui din tocanita se taie foarte marunt. Amestecam cu doua linguri de smanatana si adaugam putin sos din

detalii rețetă—

Snitele din curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se ia un piept de curcan se spala, se sterge cu un prososp curat se bate carnea, se presara cu sare sau delikat si

detalii rețetă—

Pui Sanhai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul

detalii rețetă—