Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ghiveci de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fasolea se spala se rup varfurile si apoi se rupe in bucati, rosiile se decojesc si se taie in cuburi mai mari,

detalii rețetă—

Salata de toamna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se taie gogonelele felii, morcovii rondele, telina si gogosarii fasii. Se amesteca toate ingredientele, se fierb

detalii rețetă—

Usturoi verde in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se aleg fire de usturoi mai vanjoase si se introduc in borcane (preferabil de 800g), un fir cu capatana in sus iar

detalii rețetă—

Dulceata delicata de gutui si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se fierbe apa cu zaharul pana cand se leaga. Gutuile se taie cubulete cu tot cu coaja. In siropul legat se fieb

detalii rețetă—

Zacusca de vinete cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Zacusca de vinete cu miere este o delicioasa reteta de conserva pentru iarna. Pentru aceasta reteta de zacusca

detalii rețetă—

Rosii intregi in sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg rosii mari, coapte, crapate, sparte si se dau prin masina de curatat rosii in vederea eliminarii cojii si a

detalii rețetă—

Gogosari cu miere si otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pun la fiert otetul, zaharul, mierea si sarea. Cand aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se

detalii rețetă—

Usturoi conservat cu ulei de masline aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata cateii de usturoi , intr-o cratita cu fundul gros . Se adauga dafinul, rozmarinul, ardeii iuti si

detalii rețetă—

Vinete cu usturoi marinate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala vinetele, se sterg si se taie felii groase de 2-3 degete. Se presara cu sare fiecare felie, se asaza una

detalii rețetă—

Zarzavat pentru ciorbe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se dau toate ingredientele prin masina, se amesteca cu 1/2 kg sare. Se indeasa bine in borcane. Se pune deasupra

detalii rețetă—

Prune in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Prunele spalate se asaza intr-un vas de portelan. Se fierbe apa cu zaharul, otetul, coaja rasa de lamaie si

detalii rețetă—

Legume pentru ciorbe si tocanite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Toate ingredientele de mai sus se toaca sau se taie bucatele (dupa preferinta, eu le toc la robot) si se pun in

detalii rețetă—

Amestec de muraturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

La un litru de apa se adauga o lingura de sare si amestecul de condimente( dupa preferinte)-se fierb 2 clocote; se

detalii rețetă—

Varza cu ardei si hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie varza si ardeii marunt (pestisori). Se rade hreanul si se amesteca cu varza si ardeii, se adauga sare dupa

detalii rețetă—