Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort tip Savarina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tortul tip Savarina este de fapt o savarina mare, de dimensiunea unui tort. Pentru reteta tort tip Savarina aveti

detalii rețetă—

Gateau Royale

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Blat: Biscuitilor si amaretti-lor se maruntesc pana devin pesmet. Migdalele le-am prajit putin in cuptor si

detalii rețetă—

Tort savarina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se face un blat din 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri pesmet astfel: 5 galbenusuri se mixeaza cu 5 linguri de

detalii rețetă—

Tort delicios de nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru tortul de nuci se freaca galbenusurile cu zaharul vanilat pana se fac ca o crema. Se adauga faina, pesmetul

detalii rețetă—

Tort de pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru tortul de pesmet se freaca spuma galbenusurile cu zaharul pisat si o bucata de vanilie. Se adauga pesmetul

detalii rețetă—

Tort cu crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma

detalii rețetă—

Tort cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pana cand amestecul se albeste. Se adauga apoi fructele glasate,

detalii rețetă—

Tort de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se prepara blatul. Se freaca galbenusurile cu zahar cateva zeci de minute, pana cand amestecul creste si se

detalii rețetă—

Tort de nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, sarea si romul pana ce amestecul creste si se ingroasa. Se adauga apoi

detalii rețetă—

Tort de portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul. Se adauga coaja de lamaie, faina cu pesmetul si la sfarsit albusurile

detalii rețetă—

Tort cu crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala ouale si se separa galbenusurile care se freaca spuma cu zaharul. Peste crema se pune pesmetul, in ploaie,

detalii rețetă—

Tort de portocale simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se rade coaja de portocala peste zahar, dupa care se freaca galbenusurile 30 min cu zaharul. Pesmetul fin cernut se

detalii rețetă—

Tort de castane cu fondant alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Blatul. Piureul de castane dat prin sita, migdalele si pesmetul de biscuiti se inmoaie cu lapte, asa ca sa nu fie

detalii rețetă—

Tort de castane cu glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date

detalii rețetă—