Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pasta de zahar pentru torturi

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 40m 

Pasta de zahar se prepara usor. Pentru a prepara aceasta pasta de ornament pentru tort aveti nevoie de gelatina,

detalii rețetă—

Inghetata-Tort Limenta

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Mod de preparare : 1.Blatul Albusurile se bat cu zaharul pina devine o bezea tare. Se amesteca

detalii rețetă—

Tortulete ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faina se cerne impreuna cu cacaua, amidonul, sarea si praful de copt. Cafeaua, uleiul si mierea se amesteca

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu iaurt si visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Blatul: se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu albusurile, faina, amidonul,

detalii rețetă—

Tort Foret noire (Tort Padurea Neagra)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Blatul : Se bat bine galbenusurile cu zaharul, se incorporeaza faina, cacaoa si amidonul care au fost cernute

detalii rețetă—

Tort vitraliu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

1)Mousse de lamaie Se pune la fiert laptele. Intre timp, se amesteca amidonul cu zaharul si se adauga

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă cu blat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Desi nu este Tiramisu reteta originala, varianta de fata a iesit un deliciu! Galbenusurile se freaca spuma

detalii rețetă—

Tort cu mere frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Untul se bate spuma cu 100 g zahar, 1 lingura de zahar vanilat si sare, se adauga rand pe rand 2 oua, faina si

detalii rețetă—

Tort de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

1.Se freaca 3 oua cu 120g. zahar, se adauga faina, amidonul, cacaoa si praful de copt. Se framanta, iar aluatul se

detalii rețetă—

Tort cu migdale si frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se bat ouale cu zaharul pina avem o spuma alba si cremoasa. Se adauga faina, praful de copt. Amidonul, migdalele

detalii rețetă—

Tort spirala de bezea

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se tapeteaza doua tavi cu hirtie de copt si se deseneaza doua cercuri cu diametrul de 26cm. Albusurile se bat spuma

detalii rețetă—

Cupola de portocale

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:40m 

Galbenusele se bat cu 90 g zahar si zahar vanilat. Se inglobeaza albusul batut cu 90g zahar. Faina si amidonul se

detalii rețetă—

Tort simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu amidonul si cu praful de copt. Albusurile se bat

detalii rețetă—