Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Frigarui de somon aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Frigaruile sunt un mod realmente usor si delicios prin care poti sa pregatesti o masa. Te-ai saturat de clasicele

detalii rețetă—

File de cod cu curry

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

File-ul de cod este ideal pentru mesele in familie, codul fiind un peste cu carne alba, extrem de delicioasa,

detalii rețetă—

Stiuca cu ceapa si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Stiuca cu ceapa si rosii este o mancare cu peste extraordinara, foarte aromata, care pune scoate in evidenta foarte

detalii rețetă—

Macrou umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru macrou umplut pestele il spalam,il curatam in interior,apoi il punem pe o suprafata dreapta si il apasam cu

detalii rețetă—

Stiuca umpluta gustoasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Stiuca umpluta gustoasa este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se descuameaza pielea si se da

detalii rețetă—

Tocanita de somon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Tocanita de somon constituie o importanta sursa de omega 3 si vitamina C. Aceasta reteta de tocanita o gasiti pe

detalii rețetă—

Peste cu legume la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele cu legume la cuptor este o mancare cu peste foarte eleganta, ce poate fi pregatita cu aproape orice tip de

detalii rețetă—

Salau cu carne afumata in sos de Riesling

complexitate reteta Redusa 

Pentru salau cu carne afumata in sos de Riesling pestele se curata si se acreste. Carnea afumata se taie in cuburi

detalii rețetă—

Salau simplu cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru salaul simplu cu maioneza se fierbe pestele. Se scurge bine de apa, se scot cu grija toate oasele. Carnea se

detalii rețetă—

Sufleu de peste oceanic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele se curata, se spala si se da prin masina de tocat carne. Sosul alb se prepara astfel: se pune intr-un vas

detalii rețetă—

Biban in saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul curatat si spalat, se taie in lung, de-a lungul sirii spinarii. Se scot oasele mari si carnea se taie

detalii rețetă—

Stiuca umpluta cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Stiuca se curata de solzi si maruntaie, apoi se spala si se coate pielea, care se pune de o parte. Carnea se scoate

detalii rețetă—

File de salau

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Salaul se curata si se spala, dupa care se taie in lungime, pe sira spinarii. Oasele se scot cu totul si se desface

detalii rețetă—

Peste umplut cu legume si carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Curatam crapul, il spalam si il saram. Fierbem in apa sarata putin, amestecul mexican de legume. Pregatim

detalii rețetă—