Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Chiftele cu somon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Somonul cu laptele, dafinul si cateva frunzulite de marar se pun la fiert. Cand fierbe laptele (care tre sa acopere

detalii rețetă—

Peste cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Pentru a prepara aceasta reteta de peste cu legume sunt necesare urmatoarele ingrediente: ulei, pasta de tomate,

detalii rețetă—

Somon la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru inceput: tocati fin mararul, zdrobiti usturoiul, stoarceti lamaia. Amestecati uleiul de masline cu mararul,

detalii rețetă—

Somn in aluat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

1. Se amesteca sucul de lamaie, mararul, patrunjelul, piperul si un praf de sare. Se aseaza cate unfileu de peste

detalii rețetă—

Peste cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pestele se taie in bucati mici si se lasa la scurs 10 minute. Se prajeste ceapa in uleiul incins, se adauga menta

detalii rețetă—

Ton (macrou) in sos de iaurt picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5h 

Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care

detalii rețetă—

Pastravi cu migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

1. Se curata pastravii se spala si se taie aripioarele.Se sterge bine cu hirtie absorbanta. Se tavalesc in faina

detalii rețetă—

Peste cu marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele curatat si spalat se sareaza si se pipereaza, apoi se stropeste cu zeama de lamiie, se da prin faina si se

detalii rețetă—