Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors de perisoare cu legume si smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de

detalii rețetă—

Bors de sfecla cu cartofi si smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata si se rade zarzavatul si jumatate din sfecla. Se fierb cu 1 ½ litru de apa cu sare si se adauga

detalii rețetă—

Bors de loboda cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zarzavatul curatat si bine spalat se da prin razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu firele de

detalii rețetă—

Bors de vita cu perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se alege un os de rasol cu sita si maduva si se pune la fiert in 2 litri de apa. Se curata legumele, se spala

detalii rețetă—