Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba de porc monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se

detalii rețetă—

Bors de iepure cu smantana si zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 

Pentru bors de iepure cu smantana si zarzavaturi se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a

detalii rețetă—

Bors moldovenesc de pasare cu taitei.

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in

detalii rețetă—

Bors din carne de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se

detalii rețetă—

Bors din carne de gaina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se

detalii rețetă—

Bors din cap de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma,

detalii rețetă—

Bors din carne de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune sa fiarba in oala cu apa rece.Cand a facut spuma se curata bine

detalii rețetă—

Bors de gaina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:25m 

Se pun bucatile de carne la fiert in oala cu 3l apa rece.Cand a facut spuma se curata cu lingura cu gauri si se

detalii rețetă—

Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Se fierbe toata carnea in apa cu un praf de sare.Cand incepe sa faca spume,se curata cu lingura cu gauri pana nu

detalii rețetă—

Bors rusesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul

detalii rețetă—

Bors cu slanina si varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea spalata se taie bucati potrivit de mari si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a dat in

detalii rețetă—

Bors din carne de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala bine carnea, se curata de pielite, se taie in bucati (capul ramine intreg) si se pune la fiert cu apa. Se

detalii rețetă—

Bors de iepure

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul

detalii rețetă—

Bors de gaina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul

detalii rețetă—