Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Se face o crema de vanilie dintr-un kg de lapte si 5 oua(adica doar galbenusurile), se lasa sa se racoreasca si se
detalii rețetă—Compozitia pentru malaiul de post se face din 2 mere rase, 250 ml vin alb, 150 ml ulei, o cana de faina de malai.
detalii rețetă—Pentru omleta cu mere si rom se curata merele, se taie felii subtiri si se pun sa se moaie pe masina, cu o
detalii rețetă—Sufleul de mere este una dintre retetele de dulciuri de pe Culinar.ro care se prepara foarte usor. Pentru reteta ai
detalii rețetă—Merele se spala si se curata. Se pune apa intr-un vas si cand e fierbinte, se adauga cojile de mere. Se scot apoi
detalii rețetă—Se curata merele, se taie feliute subtiri si se pun intr-un vas pe foc, presarate cu 50 gr zahar si stropite cu
detalii rețetă—Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand
detalii rețetă—Se bat spuma albusurile si se amesteca cu zaharul si cu o pasta de mere obtinuta prin coacerea merelor si trecerea
detalii rețetă—Se bat spuma albusurile, apoi se adauga zaharul si vanilia sau coaja de lamiie, batind mereu pina se intaresc bine.
detalii rețetă—Sufleul de mere se prepara fara faina. Se rad merele curatate de coaja si se pun la foc cu zahar si putin unt,
detalii rețetă—Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Brinza se freaca bine, apoi se adauga galbenusurile,
detalii rețetă—Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile,
detalii rețetă—Se fierb taiteii in laptele clocotit cu jumatate cantitate de zahar, pina cind absorb complet laptele. Separat se
detalii rețetă—Cartofii, fierti in coaja, se curata, se rad, se inabusa in unt si se racesc. Se adauga zeama de lamiie si coaja
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe