Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Muschi de caprioara

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 2h 

Ingrediente: • muschi de caprioara – 1 kg • fresh de portocale – 500 ml • vin

detalii rețetă—

Fazan la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:45m 

Fazan la cuptor este o reteta delicioasa pentru care avet nevoie de mai multe ingrediente, intre care si doi fazani

detalii rețetă—

Friptura de rata salbatica cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o

detalii rețetă—

Ostropel de rata salbatica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ostropelul de rata salbatica se pregateste ca si ostropelul de rata. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, ceapa,

detalii rețetă—

Iepure cu vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa,

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure,

detalii rețetă—

Prepelite fripte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Pentru a gati reteta prepelite fripte aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: prepelite, slanina, untura, vin si

detalii rețetă—

Marinata pentru vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Aceasta reteta de marinata pentru vanat contine urmatoarele ingrediente: otet de vin, piper, dafin, lamaie,

detalii rețetă—

Prepelite in sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelite se curata si se pun la calit in unt. Dupa ce s-au rumenit pe toate partile, se pune sare, piper, putin

detalii rețetă—

Pilaf de prepelite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele curatate se fierb in zeama de carne amestecata cu vinul, cu jambonul si slanina maruntite. Dupa ce au

detalii rețetă—

Sitari in vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Sitarii curatati se pun la rumenit in putin unt. Apoi se scot si se desfac picioarele, pieptul si aripile. Se pun

detalii rețetă—

Mancarea de rata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ratele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza. Din vin, apa, ceapa, morcovul feliat, boabele de piper,

detalii rețetă—

Muschi de mistret afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Vinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul

detalii rețetă—

Pulpa prajita de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe

detalii rețetă—