Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Japoneze cu mac sau susan

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Pentru japoneze cu mac sau susan intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul pana cand aceasta se lichefiaza.

detalii rețetă—

Placinta din aluat fraged cu ficat de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 

Placinta din aluat fraged cu ficat de porc este un aperitiv festiv si foarte delicios. Intai incepem sa facem

detalii rețetă—

Pateuri spirala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pateurile spirala se fac foarte simplu din aluat de foietaj si diferite seminte. puteti folosi seminte de chimen,

detalii rețetă—

Saratele cu mac si susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Daca vrei sa oferi familiei tale aperitive delicioase, pregateste saratele cu mac si susan. Aceasta reteta este

detalii rețetă—

Batoane cu mac si susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca drojdia cu zaharul pana se topeste apoi se pune apa calduta, sarea si uleiul. Se adauga faina si se

detalii rețetă—

Cornulete cu cascaval si mac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina). Se adauga cascavalul

detalii rețetă—

Floare cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Coca este facuta dintr-un cub de drojdie dizolvat in apa calduta cu putin zahar si sare, apoi faina (macinis

detalii rețetă—

Macedonia de patiserie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se framinta un aluat mai tare putin ca cel de paine. Se portioneaza in bucati de 100 g. Margarina se framanta bine

detalii rețetă—

Cozonac aperitiv

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

1. Se cerne faina si se amesteca cu sarea. 2. Se incalzeste apa, se amesteca cu caimacul si oul. Se adauga

detalii rețetă—

Lahmacun, piadine turcesti picante

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

1. Aluatul l-am facut la masina de paine. Daca il faceti la mana procedati ca la un aluat de paine. Trebuie sa stea

detalii rețetă—