Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Langosi cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Am pus ouale in faina, iaurtul, uleiul, sarea, bicarbonatul. Am framantat bine si a iesit. Am amestecat

detalii rețetă—

Tarta cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Prima data trebuie sa framantam margarina taiata cu bicarbonatul stins in otet, un praf de sare, apa calduta si

detalii rețetă—

Coltunasi umpluti cu spanac si maduva

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

In apa fierbinte se dizolva bicarbonatul si se fierbe in ea spanacul pana devine moale. Dupa racire se stoarce de

detalii rețetă—

Placinte simple

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Amestecam faina cu bicarbonatul de sodiu, le framantam cu restul ingredientelor pana obtinem un aluat usor de

detalii rețetă—

Taitei cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute. Dupa ce se fierbe, se strecoasa si

detalii rețetă—