Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de usturoi cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se piseaza bine usturoiul, se amesteca cu galbenusurile, se adauga sare si se freaca bine. Se toarna uleiul

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara maioneza din trei galbenusuri de oua fierte tari, trei galbenusuri crude si 250 ml ulei. Se adauga

detalii rețetă—

Sos de sardele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se freaca galbenusurile cu mustar si ulei si se obtine o maioneza groasa, care se subtiaza cu zeama de la jumatate

detalii rețetă—

Mujdei de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se zdrobeste usturoiul,se adauga putina sare si se freaca cu ulei ca si maioneza,pana se face o pasta. Se adauga

detalii rețetă—

Sos maionez cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se prepara ca sosul maioneza obisnuit, adaugandu-i-se la inceput mustarul.

detalii rețetă—

Ali Oli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pun oul, usturoiul si sarea la robot si se amesteca pina cind amestecul devine cremos. Se adauga uleiul ca la

detalii rețetă—

Sos cu fileuri de ansoa si castraveciori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se prepara o maioneza din galbenusurile zdrobite, sare, piper si ulei. Se freaca separat pina se zdrobesc fileurile

detalii rețetă—

Sos universal

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se prepara o maioneza din galbenusul rascopt, sare, piper si ulei. Se adauga mustarul, albusul tocat marunt,

detalii rețetă—