Dulceaţă de căpsuni reţetă. Pentru dulceata mea delicioasa de capsuni va trebuie 1 kg capsuni, 1 kg zahar, o cana de apa.
Dulceaţă de căpsuni reţetăGlazurile se prepara repede si simplu si se folosesc la prajituri. Va trebuie oua, zahar, zeama de lamaie.
GlazuriTortul masina este perfect pentru orice ocazie speciala. Pentru a prepara acest tort aveti nevoie de pasta de zahar alba,...
Tort masinaPentru crema cu miere pentru foi de napolitana aveti nevoie de zahar, miere, nuca si cacao.
Crema cu miere pentru foi de napolitanaPentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.
Crema cu nuca pentru foi de napolitanaPentru crema cu zahar ars pentru foi de napolitana, ocana de zahar ars caramel se rastoarna pe marmura si se raceste.
Crema cu zahar ars pentru foi de napolitanaPentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de cana de apa.
Crema parizianaPentru crema alba se fierb 150 ml apa si 300 g zahar pana se face un sirop gros. Este delicioasa.
Crema albaTortul Diplomat este delicios. Pentru a prepara acest tort diplomat aveti nevoie de oua, gelatina, frisca, zahar, piscoturi,...
Tort Diplomat cu capsuniPentru crema Maia se pun la topit 250 g zahar, apoi separat, se bat 5 oua cu 200 g zahar, dupa care se adauga peste zaharul...
Crema MaiaPasca impletita cu branza dulce este delicioasa. Pentru a prepara aceasta pasca aveti nevoie de 1 kg faina,350 g zahar, 500...
Pasca impletita cu branza dulceClatitele persane sunt delicioase. Pentru a prepara aceste clatite aveti nevoie de faina, ou, iaurt, zahar si ulei.
Clatite persaneBaclavaua greceasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta baclava aveti nevoie de foi de placinta, unt, zahar,...
Baclava greceascaJeleul de cafea este un desert delicios. Pentru a prepara acest jeleu aveti nevoie de cafea, gelatina, zahar si frisca.
Jeleu de cafeaCrema de zahar ars cu oua se serveste rece. Obtional se pot adauga deasupra fructe acrisoare (coacaze rosu) si frisca. Se...
Crema de zahar ars cu ouaCornuletele cu gem sunt delicioase. Pentru a prepara aceste cornulete aveti nevoie de oua, unt, lapte, zahar, drojdie, sare,...
Cornulete delicioase cu gemCremsnitul este delicios. Pentru a prepara aceasta prajitura e nevoie de unt, faina, oua, zahar si lapte.
Cremsnit pufosPrajitura cu mere si gris de post este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura de post aveti nevoie de 1/2 cana faina,...
Prajitura cu mere si gris - de postO mie de insule este un delicios sos pentru salate. Pentru a prepara aceasta reteta de sos aveti nevoie de maioneza, ketchup,...
O mie de insulePentru crema delicioasa de cacao aveti nevoie de zahar, oua, unt si cacao. Se prepara usor.
Crema delicioasa de cacaoPentru crema de ciocolata cu ness va trebuie 150 g zahar, 80 g unt, 4 galbenusuri, 100 g ciocolata.
Crema de ciocolata cu nessPentru crema simpla de ciocolata aveti nevoie de galbenusuri, unt, zahar si ciocolata menaj.
Crema simpla de ciocolataCrema de zahar ars cu cacao se serveste rece, odata cu frisca. Se prepara usor si este foarte buna.
Crema de zahar ars cu cacaoPrajitura Excelent este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de oua, faina, zahar, esenta de vanilie,...
Prajitura simpla ExcelentPentru trandafirii din zahar aveti nevoie de 800 g zahar, 300 g apa si 30 g otet. Pot fi folositi la ornarea torturilor.
Trandafiri din zaharCrema caramel cu nuca se pregateste usor. Va trebuie 150 g nuci taiate, 150 g zahar, 2 oua intregi si 200 g unt.
Crema caramel cu nucaPentru sosul delicios de zmeura va trebuie 300 g zmeura, 3 linguri de apa si 3 linguri de zahar.
Sos delicios de zmeuraPentru serbetul aromat de zahr ars, intr-o cratita punem 300 g zahar la ars, dupa care se stinge cu 2 pahare de apa.
Serbet aromat de zahar arsReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci aveti nevoie de 400 g branza de vaci, 500...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaciReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii pufosi cu mac se dizolva 40 g drojdie si o lingurita de zahar in 125...
Reţetă de preparare a papanaşilor pufosi cu macCiocolata Geta se prepara rapid si este delicioasa. Aveti nevoie de 2 oua, 2 cani de zahar, ½ de pachet de lapte praf.
Ciocolata GetaCiocolata alba de casa se face din lapte praf, zahar, apa, unt, fiole esenta de vanilie si stafide. Este delicioasa.
Ciocolata alba de casaPentru ciocolata de casa cu caco aveti nevoie de lapte praf, 1 kg zahar, 300 ml apa, 400 g unt, 100 g stafide, 100 g nuca...
Ciocolata de casa cu cacaoClatitele cu floare de salcam se fac din 1 l de lapte, 3 oua, 3 linguri de ulei, 3 linguri de zahar si 250 g faina.
Clatite cu floare de salcamPentru compotul de rabarbar aveti nevoie de zahar, lamaie si apa. Se serveste rece si este delicios.
Compot de rabarbarRondelele se umplu cu crema si sunt delicioase. Crema se face din unt, zahar si nuci macinate.
RondelePentru trandafirii din nuca pentru decor punem la topit zahar pudra, iar peste el punem nuca macinata, amestecata cu culoare...
Trandafiri din nuca pentru decorBriosele cu fructe sunt prajituri delicioase, foarte populare si usoare de preparat. Amesteca ingredientele uscate...
Briose cu fructePentru gogosele cu visine se face un aluat din branza, zahar, oul batut, bicarbonat si faina. Se fac mici bilute rotunjind...
Gogosele cu visinePentru prajitura ungureasca va trebuie 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar,...
Prajitura ungureascaPentru prajitura Visinica se face un blat din 200 g zahar pudra, 6 galbenusuri, 5 linguri de ulei, 3 linguri de lapte.
Prajitura VisinicaCheescake cu crema de lapte si dulceata de cirese este o reteta delicioasa. Pentru a prepara acest cheesecake aveti nevoie de...
Cheesecake cu crema de lapte si dulceata de ciresePaianjenul din briosa cu cirese si jeleu este delicios. Pentru a prepara aceasta prajitura amuzanta aveti nevoie de unt sau...
Paianjen din briosa cu cirese si jeleuPentru prajitura Silvia se bat 6 albusuri cu 10 linguri de zahar, se adauga treptat 4 linguri de apa, 1 praf de copt, 2...
Prajitura SilviaPentru prajitura spaniola aveti nevoie de ½ de pahar de lapte, 50 g margarina, 2 oua, 300 g zahar pudra.
Prajitura spaniolaPentru prajitura Tobite coaja de la o lamaie se bate bine cu 6 albusuri, apoi se adauga treptat 250 g zahar pudra.
Prajitura TobitePnetur prajitura Toscana se face un blat din 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina, o lingura de cacao.
Prajitura ToscanaPentru prajitura delicioasa Roza va trebuie oua, zahar, ulei, coaja si zeama de la o lamaie. Este usor de preparat.
Prajitura delicioasa RozaPrajitura Roza in trei culori se face din 400 g faina, 1 praf de copt, 120 g untura, 120 g zahar, 1 ou si smantana.
Prajitura Roza in trei culori