Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bulete pufoase de cod

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Codul se tine in apa cu sare timp de 15-20 minute, se pune apoi la fiert 5 minute. Se scurge de apa se limpezeste

detalii rețetă—

Chiftele de somon cu capere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Somonul cu laptele, dafinul si cateva frunzulite de marar se pun la fiert. Cand fierbe laptele se mai lasa 4 minute

detalii rețetă—

Calamar pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Calamarul se spala si se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Cand este gata, se scoate, se raceste si se

detalii rețetă—

Carpaccio de caracatita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune la fiert o oala cu apa, vinul, otetul, frunzele de dafin si boabele de piper. Cand incepe sa fiarba se

detalii rețetă—

Salata din peste marinat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Pentru inceput se pune intr-un vas sfecla rosie la fiert iar in altul cartofii. Pestele se taie cubulete mici, dupa

detalii rețetă—

Crochete de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele se fierbe, apoi se curata de piele si oase si se sfarama cu dosul lingurii de lemn pana devine ca o pasta.

detalii rețetă—

Sufleu de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se

detalii rețetă—

Sufleu de salau

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbem salaul, ii scoatem oasele, se desface carnea in fileuri. Se prepara sosul alb din unt, faina si lapte sau

detalii rețetă—

Gustare cu hering

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Heringul file se taie in doua de-a lungul, se ruleaza si se strapunge cu scobitori. Galbenusurile fierte se

detalii rețetă—

Aperitiv cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Punem la fiert apa impreuna cu otetul, dafinul si piperul. Adaugam fileul in tigaie, lasam sa fiarba si

detalii rețetă—

Asort

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Pe un platou sau farfurie rotunda se pune la mijloc tonul scurs bine si stropit cu cateva picaturi de lamaie

detalii rețetă—

Ton cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se face o maioneza mai consistenta de aceea se adauga cartoful fiert. Se poate pune la inceput un galbenus,

detalii rețetă—

Sufleu de salau

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:50m 

Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul

detalii rețetă—

Rosii umplute cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa la scurt. Intr-un castron se freaca pestele fiert cu miezul de la

detalii rețetă—