Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pasca cu aluat de cozonac (reteta video)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pasca cu aluat de cozonac este o reteta clasica de pasca. Daca nu stiai cum trebuie sa procedezi pentru o pasca

detalii rețetă—

Cozonac marmorat cu nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Cozonacul marmorat cu nuca este un desert clasic, delicios, care se poate face in orice perioada a anului, nu numai

detalii rețetă—

Pandoro

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pandoro este un cozonac delicios cu gust de portocala si vanilie. Se cerne faina de doua ori, intr-un castron mare,

detalii rețetă—

Cozonac bucovinean

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Cozonacul bucovinean este o reteta de cozonac perfect. Mare si pufos, cozonacul poate fi facut cu orice umplutura,

detalii rețetă—

Colacel cu caise uscate si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se intinde un dreptunghi (latimea cam 35 cm), se unge cu unt

detalii rețetă—

Cozonaci Babani

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 4h 

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca

detalii rețetă—

Cozonac Mariana

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

ALUATUL: 1. Am topit untul pe foc sau electric, impreuna cu uleiul. Untul trebuie topit pana putin de

detalii rețetă—

Colac cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca cele 200 de grame de oua fara coaja (4 ca numar) cu 200 de grame de zahar si se pun in robot la viteza

detalii rețetă—

Pasca cu branza si cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pasca cu branza si cacao se distinge de celelalte retete de pasca prin folosirea de cacao in reteta care poate

detalii rețetă—

Cozonac cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Din aluatul de cozonacul cu smantana se intinde o foaie groasa de circa 0,5 cm si de marimea tavii in care se

detalii rețetă—

Melci cu stafide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Melcii cu stafide sunt un desert foarte gustos. Pentru aceasta reteta de melci aveti nevoie de faina, zahar,

detalii rețetă—

Pachetele cu magiun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pachetele cu magiun se prepara rapid. Pentru aceasta reteta de cornulete aveti nevoie de faina, ulei, margarina,

detalii rețetă—

Cozonac moldovenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Cozonacul este cel mai des pregatit in ajunul marilor sarbatori bisericesti. Pentru aceasta reteta de cozonac

detalii rețetă—

Pasca cu cas de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel

detalii rețetă—