Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cateva din ingrediente pregatite: -galbenusurile si albusurile plus cele 2 linguri de ulei sarea sunt deja in
detalii rețetă—Pentru aceasta reteta se foloseste smantana groasa, fara zer. Aceasta se amesteca bine cu faina, cu zahar, vanilie,
detalii rețetă—Se cerne faina, dupa care se amesteca cu drojdia maruntita. Separat, se separa ouale: cinci dintre albusuri se pun
detalii rețetă—Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, adaugam 1 dl de ulei, 1 dl de apa calda, praful de copt, faina si
detalii rețetă—Cele 8 galbenusuri si 4 albusuri se bat bine cu zaharul. Se adauga smantana (care in prealabil a stat cateva
detalii rețetă—Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat
detalii rețetă—Pregatim aluatul Separam albusurile de galbenusuri si batem spuma albusurile. Freci galbenusurile cu zaharul
detalii rețetă—Faina se cerne si se amesteca in ea drojdia. Se separa ouale: cinci albusuri se pun deoparte; opt galbenusuri si
detalii rețetă—Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecind usor
detalii rețetă—Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga vanilia, coaja de lamiie, albusurile spuma si la urma
detalii rețetă—Se amesteca simintina cu zaharul pudra, vanilia, faina, coaja de lamiie, 4 galbenusuri, 6 albusuri batute spuma si
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe