Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cozonac laudat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 4h 

Cateva din ingrediente pregatite: -galbenusurile si albusurile plus cele 2 linguri de ulei sarea sunt deja in

detalii rețetă—

Pasca cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru aceasta reteta se foloseste smantana groasa, fara zer. Aceasta se amesteca bine cu faina, cu zahar, vanilie,

detalii rețetă—

Cozonac neframantat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se cerne faina, dupa care se amesteca cu drojdia maruntita. Separat, se separa ouale: cinci dintre albusuri se pun

detalii rețetă—

Cozonac la metru

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, adaugam 1 dl de ulei, 1 dl de apa calda, praful de copt, faina si

detalii rețetă—

Pasca cu smantana 3

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cele 8 galbenusuri si 4 albusuri se bat bine cu zaharul. Se adauga smantana (care in prealabil a stat cateva

detalii rețetă—

Pasca cu smantana

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat

detalii rețetă—

Pasca cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pregatim aluatul Separam albusurile de galbenusuri si batem spuma albusurile. Freci galbenusurile cu zaharul

detalii rețetă—

Cozonac neframantat

complexitate reteta Redusa 

Faina se cerne si se amesteca in ea drojdia. Se separa ouale: cinci albusuri se pun deoparte; opt galbenusuri si

detalii rețetă—

Umplutura cu fructe pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecind usor

detalii rețetă—

Umplutura cu nuci de pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga vanilia, coaja de lamiie, albusurile spuma si la urma

detalii rețetă—

Pasca cu smintina

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Se amesteca simintina cu zaharul pudra, vanilia, faina, coaja de lamiie, 4 galbenusuri, 6 albusuri batute spuma si

detalii rețetă—