Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Foi crocante pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu zaharul pudra, galbenusurile, smantana, sarea, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul si untul

detalii rețetă—

Tort cu crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un blat alb. Pentru crema se freaca untul moale impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama de lamaie. Se

detalii rețetă—

Tort cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Untul se freaca bine, se adauga apoi galbenusurile unul cate unul si zaharul. Se amesteca bine si se adauga faina,

detalii rețetă—

Tort de bezele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din cate trei albusuri si sase linguri zahar se fac cate trei foi. Albusurile se bat bine, se adauga coaja rasa si

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă originala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Tiramisu reţetă originala Cafeaua se amesteca cu rom si amaretto, se lasa la racit. Galbenusurile

detalii rețetă—

Tort de mere glasat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se freaca spuma cu zaharul, praful de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se includ pe rand galbenusurile si

detalii rețetă—

Tort de lamaie ornat cu migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Blatul. Galbenusurile se freaca bine spuma cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie, faina si albusurile spuma.

detalii rețetă—

Tort de agrise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o

detalii rețetă—

Tort de caise rusesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Blatul: Ouale se freaca cu sarea, zaharul si coaja rasa de lamaie. Dupa ce compozitia a devenit ca o crema se

detalii rețetă—

Tort de caise delicios

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Blatul: Ouale se freaca cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie. Se adauga faina. Se coace in forma

detalii rețetă—

Tort dobos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu ul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile

detalii rețetă—

Tort dobos cu glazura de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama, pana se obtine o crema

detalii rețetă—

Tort dobos cu glazura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu zaharul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu fructe zaharisite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pudra lA ora. Se adauga cacaoa, coaja rasa si zeama de lamaie,

detalii rețetă—