Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cusma lui Guguta

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 12h 
gatire reteta 1h 

Un dulce marca moldoveneasca fara de care nu trece nici o sarbatoare.

detalii rețetă—

Mini tort de clatite cu sos de capsuni

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 

Un tort delicios!

detalii rețetă—

Tort cu mere fara blat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tortul cu mere fara blat este un desert simplu dar foarte delicios. Se amesteca zaharul cu faina si cu grisul pana

detalii rețetă—

Tort delicios de mere si frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Tort delicios de mere si frisca este foarte simplu de preparat. Se curata si se taie merele, se pregateste aluatul

detalii rețetă—

Tort Saint-Honorè

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se incepe pregatirea aluatului  cu cele 200 g faina care se pun intr-un castron cu sare, se pune peste untul

detalii rețetă—

Tort cu capsuni simplu si bun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Pentru obtinerea aluatului se amesteca toate ingredientele Aluatul obtinut se inveleste in folie si se da la

detalii rețetă—

Tort de lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus si cand e gata pudram masa de lucru cu faina si il tavalim prin ea.

detalii rețetă—

Tort Brinzica-capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

1. Aluatul Am amestecat toate ingredientele pentru aluat. Aluatul este farimicios- recomand ca untul

detalii rețetă—

Tort de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aluat: Amestecam ouale cu zahar, pina devin spumoase. Adaugam vanilia si untul topit, dar nu

detalii rețetă—

Foi delicioase de tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru foile delicioase de tort va trebuie 400 g faina, 280 g unt, 120 g nuci, 120 g zahar.

detalii rețetă—

Tort cu marmelada si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru tortul cu marmelada se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc, se pune zaharul, mierea, oul,

detalii rețetă—

Tort cu marmelada si cu crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru tortul cu marmelada si cu crema se ceme faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc si se pune galbenusul,

detalii rețetă—

Tort cu nuci fara ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru tortul fara ou se framanta pe masa de aluat faina cu nucile macinate, zaharul pisat, untul proaspat, laptele

detalii rețetă—

Tort cu ricotta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru aluat, ouale se amesteca cu zaharul pana se dizolva. Se adauga uleiul si laptele incins, amestecand bine. Se

detalii rețetă—