Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Papricas de miel cu cartofi
Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se...
Spanac cu carne de miel
Pentru tocana de vitel ardeleneasca carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, patrunjelul radacina, 100 g...
Tocana de vitel ardeleneasca
Pentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se sareaza....
Anghemacht de miel cu cartofi si legume
Pentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina si...
Blanchet din carne de miel
Pentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Ciuperci cu carne de miel
Pentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de grasime si...
Cotlet de miel pane
Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde...
Drob de miel cu patrunjel si marar
Pentru rulou de vitel umplut cu creier si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se curata de...
Rulou de vitel umplut cu creier si orez
Pentru rulou de vitel umplut cu ficatei de pui carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza....
Rulou de vitel umplut cu ficatei de pui
Pentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de membrana, se...
Snitel cu creier
Pentru snitel pane de vitel carnea se spala si se taie felii subtiri, care se bat, se sareaza si se pipereaza dupa gust....
Snitel pane de vitel
Pentru snitel de vitel Praga carnea se spala, se portioneaza si se sareaza dupa gust. sunca presata se taie felii subtiri....
Snitel de vitel Praga
Pentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece....
Snitel de vitel Palermo
Pentru steak de vitel cu ficat de pui carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate. Ficatul de pui se spala si se...
Steak de vitel cu ficat de pui
Pentru rulou de vitel umplut cu ciuperci si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile se...
Rulou de vitel umplut cu ciuperci si orezPentru perisoare in sos pieptul de pui se trece prin masina de tocat. Carnea se amesteca cu branza, oul batut putin,...
Perisoare in sos
Pentru fasole verde cu carne de porc carnea se portioneaza in 5 bucati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de porcPentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca...
Tochitura cu carne de porc si puiPentru rulada de pui cu ficatei ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei, adaugam sucul de rosii si cand...
Rulada de pui cu ficateiPentru clatite brasovene delicioase se amesteca ouale cu 1 praf de sare, se adauga laptele si faina cat sa obtinem o...
Clatite brasovene delicioase
Pentru fasole boabe cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza. Fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in...
Fasole boabe cu carne de porc
Pentru fasole boabe cu ciolan de porc fasolea boabe se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se...
Fasole boabe cu ciolan de porc
Pentru crochete din carne de porc cu sos de tomate ceapa se curata, se spala, se taie felii, se inabusa in 25 g untura sau...
Crochete din carne de porc cu sos de tomate
Pentru escalop de porc cu sos de vin carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Faina...
Escalop de porc cu sos de vin
Pentru escalop de porc cu sos picant carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Painea...
Escalop de porc cu sos picant
Pentru escalop de porc Zingara carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Sunca se taie...
Escalop de porc Zingara
Pentru cotlet de porc cu sos de lamaie (a la grec) ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie. Cotletul se...
Cotlet de porc cu sos de lamaie (a la grec)
Pentru cotlet de porc pane carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Ouale se trec sub jet de apa rece,...
Cotlet de porc pane
Pentru cotlet de porc gradinaresc carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se sareaza si se bat putin. Morcovii se...
Cotlet de porc gradinaresc
Pentru cotlet de porc cu varza alba murata carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu varza alba murata
Pentru cotlet de porc cu legume si rosii carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu legume si rosii
Pentru cotlet de porc vanatoresc morcovii se curata si se spala; jumatate se taie fasii lungi, restul felii. Slanina se taie...
Cotlet de porc vanatoresc
Pentru cotlet de porc cu legume si smantana carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se...
Cotlet de porc cu legume si smantana
Pentru cotlet de porc cu sos picant si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Patrunjelul...
Cotlet de porc cu sos picant si patrunjel
Pentru cotlet de porc cu sunca si piure de cartofi bucatile de carne se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa si se...
Cotlet de porc cu sunca si piure de cartofi
Pentru cotlet de porc cu cartofi si smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata,...
Cotlet de porc cu cartofi si smantana
Pentru cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb cotletul se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Patrunjelul...
Cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb
Pentru cotlet de porc cu carnati carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Carnatii afumati se taie in bucati...
Cotlet de porc cu carnati
Pentru cotlet de porc cu creier si piure de cartofi carnea se spala, se scurge de apa si se sareaza. Creierul se spala, se...
Cotlet de porc cu creier si piure de cartofi
Pentru cartofi inabusiti cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati egale, care se bat putin si se...
Cartofi inabusiti cu cotlet de porc
Pentru castraveti cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Castraveti cu carne de porc
Pentru ciolan de porc cu sos picant morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se taie felii. Castravetii murati se...
Ciolan de porc cu sos picant
Pentru ciolan de porc cu usturoi rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza in 5 bucati, se oparesc si se spala cu...
Ciolan de porc cu usturoi
Pentru ciuperci cu carne de porc si vin alb carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se...
Ciuperci cu carne de porc si vin alb
Pentru conopida cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Conopida cu carne de porc
Pentru cotlet de porc cu ardei si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu ardei si patrunjel
Pentru medalion de vitel carnea se spala, se portioneaza in 5 felii rotunde, se bat si se sareaza. Painea se curata de coaja...
Medalion de vitel
Pentru osobuco milanez carnea se spala, se portioneaza, se opareste si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina se...
Osobuco milanez
Pentru pacea din picioare de vitel picioarele de vitel se curata de tendoane, se spala, se oparesc si se spala din nou cu apa...
Pacea din picioare de vitel
Pentru piept de vitel umplut cu sunca carnea se spala, se scot oasele si se desprinde de pielite. Sunca se taie cuburi....
Piept de vitel umplut cu sunca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori