Pentru ciupercute umplute cu carne de porc ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape; se detaseaza coditele...
Ciupercute umplute cu carne de porc
Pentru coltunasi din cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa....
Coltunasi din cartofi cu carne de porc
Pentru tocana din carne de vita cu smantana carnea se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Tocana din carne de vita cu smantana
Pentru tocana macelareasca carnea se curata de pielita, se spala, se taie in bucati mici si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Tocana macelareasca
Pentru tocana marinareasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana marinareasca cu carne de vitaPentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana taraneasca cu carne de vita
Pentru friptura din carne de porc valdostana muschiul filé se spala, se portioneaza. sunca presata se taie felii subtiri....
Friptura din carne de porc valdostana
Pentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de...
Turnedo cu carne de vita si conopida
Pentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din cantitate se...
Tuslama populara
Pentru sote din carne de vita creierul se curata de pielite, se spala intr-un vas cu apa rece si sare, unde se tine 20 de...
Sote din carne de vitaPentru stroganoff carnea de vita se spala, se taie fasii subtiri de 1-2 cm si se sareaza. Usturoiul si ceapa se curata, se...
Stroganoff
Pentru spanac cu carne de vita spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste, se scurge de apa si se taie...
Spanac cu carne de vita
Pentru stufat cu carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul...
Stufat cu carne de vita
Pentru telina cu carne de vita carnea se spala, se curata de pielita, se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala...
Telina cu carne de vita
Pentru tocana bulgareasca cu carne de vita carnea se spala, se taie bucati (mai mici). Slanina afumata se taie bucati mici....
Tocana bulgareasca cu carne de vita
Pentru gulas secuiesc cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Gulas secuiesc cu carne de porc
Pentru gutui cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Gutuile se spala, se curata casa seminala si se...
Gutui cu carne de porc
Pentru snitel parizian din carne de vita antricotul de vita se spala si se taie bucati, carese bat, se sareaza si se...
Snitel parizian din carne de vita
Pentru ficat de porc cu sos de smantana carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se extrage sucul....
Ficat de porc cu sos de smantana
Pentru ficat de porc pane carnea se spala si se taie bucati subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se...
Ficat de porc pane
Pentru ficat papricat de porc cu smantana si galuste carnea se spala, se taie in fasii lungi. Ceapa se curata, se spala si se...
Ficat papricat de porc cu smantana si galuste
Pentru friptura de porc cu ciuperci pulpa de porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Friptura de porc cu ciuperci
Pentru friptura de porc cu ghiveci bulgaresc pulpa de porc se spala, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Friptura de porc cu ghiveci bulgaresc
Pentru friptura din carne de porc cu rosii pulpa se porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se...
Friptura din carne de porc cu rosii
Pentru friptura din carne de porc marinareasca ceapa se curata si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea...
Friptura din carne de porc marinareasca
Pentru galuste cu rinichi de porc carnea se taie in doua, se inlatura capsula, se tin in apa cu otet 15 minute, se curata, se...
Galuste cu rinichi de porc
Pentru ghiveci bulgaresc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Ardeiul...
Ghiveci bulgaresc
Pentru gulas berlinez carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se...
Gulas berlinez
Pentru ficat de porc impanat cu slanina carnea se spala si se portioneaza. Slanina se taie fasii. Faina se cerne. Bucatile de...
Ficat de porc impanat cu slanina
Pentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina...
Ficat de porc cu sos de smantana si macaroane
Pentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri....
Ficat de porc cu sos Meuniere
Pentru ficat de porc tirolez usturoiul se curata; jumatate din cantitate se taie felii, restul se piseaza. Ficatul de porc se...
Ficat de porc tirolez
Pentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ficat papricat de porc
Pentru friptura de porc cehoslovaca morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa de porc se spala si se...
Friptura de porc cehoslovaca
Pentru snitel natur cehoslovac carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Rosiile se spala si se taie...
Snitel natur cehoslovac
Pentru snitel pane din carne de vita carnea se spala si se taie bucati, care se bat, se sareaza si se condimenteaza.
Snitel pane din carne de vita
Pentru ficat de porc cu ceapa carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Ficat de porc cu ceapaPentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele....
Escalop cu sos de rosiiPentru pieptul de pui cu menta amestecam toate condimentele. Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop. Desfacem...
Piept de pui cu mentaPentru carnatii deliciosi in aluat faina o amestecam cu zaharul si sarea, facem gaura in mijloc, adaugam praful de copt stins...
Carnati deliciosi in aluatPentru escalop de vitel cu mustar carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le...
Escalop de vitel cu mustarGyoza este un fel de mancare foarte popular in Japonia, care se prepara dupa principiul coltunasilor, dar cu savoare japoneza.
Gyoza – coltunasi japoneziPentru rulada de porc cu legume curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul...
Rulada de porc cu legume
Pentru snitel din carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de...
Snitel din carne de vitaPentru snitel din carne de vita cu ceapa carnea se spala, se taie in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Snitel din carne de vita cu ceapa
Pentru friptura din carne de vita cu ficat carnea se spala. Ficatul se spala si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se...
Friptura din carne de vita cu ficatPentru varza dulce aromata cu carne de porc se pun la calit legumele (tocate marunt) 2-3 min,se pune o cana de apa,apoi se...
Varza dulce aromata cu carne de porc
Pentru ramstec carnea de vita se spala, se taie bucati si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie...
Ramstec
Pentru ramstec german carnea de vita se spala, se taie bucati, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ramstec german
Pentru rasol de vita cu cartofi si legume asortate carnea se spala. Morcovii, telina, ceapa si varza alba se curata si se...
Rasol de vita cu cartofi si legume asortate
Pentru ravioli cu carne de vita si sos de tomate faina se cerne si se aseaza intr-un vas; in mijloc se face un gol in care se...
Ravioli cu carne de vita si sos de tomate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori