Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din
detalii rețetă—Pentru tuslamaua regala va trebuie 2,5 kg de burta, 2 morcovi, 2 cepe, o capatana de usturoi. Se pregateste usor.
detalii rețetă—Pentru tuslamaua regala cu vin va trebuie partea groasa de la 1 kg de burta, rasol de vitel fiert, 100 ml tuica,
detalii rețetă—Pentru tuslamaua de oua aveti nevoie de burta fiarta, oua, ceapa, smantana, vin alb, marar, usturoi, ulei sau unt,
detalii rețetă—Pentru tuslamaua de burta cu picior de vitel se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana raman albe, o
detalii rețetă—Burta se spala bine in mai multe ape cu sare. Se pune apoi la fiert in 3 litri de apa, impreuna cu un morcov
detalii rețetă—Se curata burta, si se spala in mai multe ape reci si calde. Se freaca bine cu malai, dupa care se spala din nou si
detalii rețetă—Se spala burta si rasolul, apoi se freaca bine cu sare grunjoasa pana devin albicioase. Pe urma, se oparesc cu apa
detalii rețetă—Amestecul pentru ciorba de burta se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata, jumate din cantitate se
detalii rețetă—Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa
detalii rețetă—Se fierbe burta spalata bine, taiata bucati impreuna cu zarzavatul si sare ca orice supa, reducind zeama la ¼.
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe