Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tocana cu carne de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru tocana cu carne de oaie carnea se curata, se spala si se portioneaza. Ceapa si ardeii grasi se curata, se

detalii rețetă—

Piept de vitel umplut cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru piept de vitel umplut cu sunca carnea se spala, se scot oasele si se desprinde de pielite. Sunca se taie

detalii rețetă—

Placinta cu carne si sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Placinta cu carne si sos de mustar este foarte buna. Pentru aceasta reteta va trebuie o foaie de placinta din

detalii rețetă—

Coltunasi fierti cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru coltunasii fierti cu carne se face un aluat de taitei din doua oua, insa ceva mai moale. Se intinde o foaie

detalii rețetă—

Saculeti cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru a prepara aceasta reteta de saculeti cu carne, sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, ou, sare, carne

detalii rețetă—

Sarmale cu carne de oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata carnea de pielite, se spala si se trece prin masina de tocat. Se lasa intr-un vas adanc si se amesteca cu

detalii rețetă—

Gulas irlandez cu carne de oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun

detalii rețetă—

Stufat cu carne de miel sau oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Intr-o tigaie mare se pun doua trei linguri de ulei in care se rumenesc ceapa si usturoiul taiate marunt. In

detalii rețetă—

Rulada de miel cu chimen si miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

1.Scoateti cu grija carnea de pe coaste, in asa fel incat sa ramana in bucata intreaga. 2. Trebuie sa

detalii rețetă—

Spata de miel in foitaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune

detalii rețetă—