Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tocanita de miel cu dovleac si cartofi

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 45m 

Dovleacul are un continut bogat in fibre alimentare, care protejeaza mucoasa colonului, precum si de vitamina A,

detalii rețetă—

Snitel vienez de vitel cu pesmet

complexitate reteta Redusa 

Pentru snitel vienez de vitel cu pesmet se prepara din pulpa de vitel. Se taie carnea felii potrivit de groase, in

detalii rețetă—

Biftec simplu cu cartofi prajiti

complexitate reteta Redusa 

Pentru biftec simplu cu cartofi prajiti carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in

detalii rețetă—

Snitel vienez gustos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Una din conditiile pentru ca snitelul vienez sa reuseasca bine este ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul

detalii rețetă—

Friptura de vrabioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea curatata de tendoane si pielite se impunge, de-a lungul fibrei, cu fasii de slanina. Se prajeste carnea pe

detalii rețetă—

Snitel vienez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Una din conditiile de buna reusita e ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se

detalii rețetă—

Snitel vienez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie carnea dea curmezisul fibrelor, in bucati potrivit de mari, nici prea groase, nici prea subtiri. Se bat cu

detalii rețetă—

Biftec cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Carnea(muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati de aproximativ

detalii rețetă—

Biftec de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati de aproximativ

detalii rețetă—

Snitel vienez de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul fibrelor. Se bat feliile usor cu ciocanul de lemn. Se

detalii rețetă—

Escalop de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata carnea de pielite si se taie in felii de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele

detalii rețetă—

Vrabioara la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:13m 

Se bate vrabioara bine, pe o parte si pe cealalta, pentru a se zdrobi fibrele tari. Se unge cu un strat subtire de

detalii rețetă—