Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de varza cu carnati afumati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Supa de varza cu carnati afumati este o reteta traditionala pentru toate gusturile. Pentru prepararea acestei supe

detalii rețetă—

Supa de linte cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Supa de linte cu usturoi este o mancare usor de preparat dar si gustoasa. Pentru a prepara aceasta supa aveti

detalii rețetă—

Supa de cartofi cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Untura se incalzeste intr-o cratita de 4 litri, se adauga ceapa curatata si maruntita, usturoiul pisat si

detalii rețetă—

Supa de gulii cu perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amesteca toate ingredientele si formeaza perisoare, trece-le prin faina. Toaca o ceapa rosie mai mare si caleste-o

detalii rețetă—

Supa de cus-cus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie slanina in cubulete marunte, se prajeste intr-o cratita larga si apoi scoatem slanina din untura.

detalii rețetă—

Supa de macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie ceapa marunt, se pune in untura fierbinte, se adauga macrisul foarte bine spalat si se caleste. Se

detalii rețetă—

Supa de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata fasolea verde si se taie in bucati de aprox. 2 cm, apoi se fierbe pana se inmoaie in zeama de oase (sau

detalii rețetă—

Supa de ceapa si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ceapa se taie marunt si se inabusa in unt sau untura, pina cind devine aurie. Se adauga doua linguri de faina, apa,

detalii rețetă—