Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cornulete delicioase cu gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cornuletele cu gem sunt delicioase. Pentru a prepara aceste cornulete aveti nevoie de oua, unt, lapte, zahar,

detalii rețetă—

Rasucite cu budinca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Pentr aluat: Se prepara o maia din drojdie, 1 lingurita de zahar si una de faina - peste care se toarna

detalii rețetă—

Covrigei de plamadeala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru covrigeii de plamadeala se face un aluat din drojdie muiata cu jumatate ceasca de lapte cald, faina, unt,

detalii rețetă—

Aluat de friganele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru aluatul de friganele se incalzeste un castron in care se pune faina cernuta. Se face loc la mijloc, se

detalii rețetă—

Cozonaci economici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Cozonacii economici se fac la fel ca si cozonacii. Veti avea nevoie de faina, zahar, oua, untura, ulei, lapte, rom,

detalii rețetă—

Pirosti din aluat dospit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pirosti din aluat dospit se cerne intr-un vas faina si se face loc la mijloc. Separat se face o plamadeala

detalii rețetă—

Coltunasi cu branza de vaci monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Daca vrei sa pregatesti o mancare foarte sanatoasa, prepara coltunasi cu branza de vaci monti. La aceasta reteta

detalii rețetă—

Varzar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aluatul e de paine, sau din care preferati voi(dar cel mai simplu e cel mai potrivit: faina, drojdie, apa,

detalii rețetă—

Painici pentru micul dejun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Zaharul, drojdia si putin lapte se pun la dospit 20 min. Faina se pune intr-un castron si se face o groapa la

detalii rețetă—

Covrigei englezesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se inmoaie 40 gr. drojdie cu 3-4 linguri de lapte caldut. Se cerne 500 gr. faina pe masa de aluat sau intr-un

detalii rețetă—