Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Saleuri de casa

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:20m 
gatire reteta 1h 

Saleuri fragede si delicioase pentru perioada Sarbatorilor de iarna

detalii rețetă—

Placinta cu mere si aluat de casa

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 

O reteta de post de placinta cu mere si aluat fraged.

detalii rețetă—

Guguluf cu dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru guguluf cu dovleac margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina

detalii rețetă—

Puseuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se dizolva drojdia cu 1 lingura de zahar in laptele caldut. Se pune intr-un castron faina, se amesteca cu

detalii rețetă—

Aluat pentru placinte si strudele (de post)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

In primul rand se pregateste ciulamaua din faina si margarina. Se topeste la foc mic margarina, iar cand

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se amesteca faina de patiserie si untul. In loc de unt se poate folosi margarina pentru creme (moale). Se amesteca

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Acest aluat poate fi umplut cu branza sau carne. Pentru a-l realiza, sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina,

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc cu lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Acest aluat poate fi umplut cu branza, carne sau altele. Pentru a-l realiza, aveti nevoie de urmatoarele

detalii rețetă—

Pirosti din coca fiarta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aceasta reteta gustoasa de pirosti din coca fiarta contine urmatoarele ingrediente: oua, faina, unt sau margarina

detalii rețetă—

Aluat rapid pentru placinta cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se framanta un aluat din faina, ulei, apa si otet. Se intinde cu sucitorul, o foaie subtire si rotunda si se unge

detalii rețetă—

Aluat romanesc in foi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu uleiul si apa si se prepara un aluat, care se framanta foarte bine, ca pentru strudel.

detalii rețetă—

Placinta cu mere sau branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca apa, uleiul, sarea si faina si se freamanta bine. Separat, se freaca margarina, se amesteca cu 7

detalii rețetă—

Prajitura ingenioasa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Batem spuma albusurile. Fierbem margarina cu laptele si adaugam galbenusurile amestecate cu miere. Taiem cornurile

detalii rețetă—