Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Briose cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se bat albusurile si se adauga celelalte ingrediente uscate: zaharul, faina, praful de copt. Dupa care se amesteca

detalii rețetă—

Gogosele cu zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru gogoselele cu zmeura aveti nevoie de albusuri batute bezea, galbenusuri batute cu 3 linguri de zahar.

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se separa galbenusurile de albusuri, Uleiul se pune la incins. Se amesteca

detalii rețetă—

Galuste din branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se freaca bine cu sare, se incorporeaza treptat branza, faina, grisul iar la sfarsit albusurile

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reţetă de preparare a papanaşilor.Se amesteca branza cu 150 gr faina, galbenusurile, bicarbonatul si sarea. Se

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor fierti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Branza de vaci se freaca bine pana se omogenizeaza. Se adauga apoi 150 gr de

detalii rețetă—

Gogoase cu nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se bate o spuma din 3 albusuri de oua, la care se adauga 150 g de nuci tocate si 200 g zahar. Cu lingura, se pun

detalii rețetă—

Gogosele Aebleskiver

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile. Se amesteca separat faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul, zaharul, untul topit si smintina

detalii rețetă—