Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

VIDEOReţetă de preparare a papanaşilor cu branza proaspata de vaci

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 3m 

Reţetă de preparare a papanaşilor, Papanasii cu branza proaspata de vaci sunt un desert extraordinar cum numai

detalii rețetă—

Galuste cu prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Curatam, taiem cubulete si punem la fiert cartofii.Spalam prunele, le taiem in jumatate si scoatem samburii. Le

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor cu mac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare 25 minute. Se paseaza si

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor fierti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca branza, ouale, grisul, faina, vanilia si sarea, cu mixerul, pana

detalii rețetă—

Gogosi pripite cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun la fiert 200 ml apa impreuna cu 100 ml ulei. Se toarna faina, cand da in clocot amestecul si se ia apoi de

detalii rețetă—

Gogosi frantuzesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la fiert apa impreuna cu uleiul si sarea. Se adauga faina in ploaie si se amesteca bine. Se lasa la racit

detalii rețetă—

Gogosi frantuzesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun impreuna la fiert 200 ml apa, uleiul si sarea. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede,

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor fierti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Branza de vaci se freaca bine pana se omogenizeaza. Se adauga apoi 150 gr de

detalii rețetă—

Gogosele fara ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune la fiert un litru de apa cu un praf de saresi se toarna faina in ploaie cand apa incepe sa clocoteasca. Se

detalii rețetă—

Gogosele cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Laptele se pune la fiert impreuna cu doua linguri cu unt si se lasa sa dea in clocot. Se toarna apoi treptat faina

detalii rețetă—

Gogosi moldovenesti cu prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Apa se pune la fiert, iar cand incepe sa dea in clocot, se adauga malaiul in ploaie. Dupa ce a fiert, se adauga

detalii rețetă—

Gogosi cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas se pun untul, apa, zaharul si sarea la fiert. Dupa ce au dat in clocot, se toarna in ploaie faina si se

detalii rețetă—

Coltunasi cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Spanacul se spala si se pune la fiert. Apoi se scurge si se toaca bine, se amesteca cu un galbenus de ou fiert, un

detalii rețetă—

Gogosele de orez cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala si se pune orezul la fiert in apa pentru cateva minute. Se strecoara si se pune la fiert din nou in lapte

detalii rețetă—