Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cornuri din aluat dospit la rece

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se dizolva drojdia in 2-3 linguri de apa si se lasa 5-10 minute. In acest timp, faina se freaca cu untul. Se adauga

detalii rețetă—

Biscuiti din branza Cheddar cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Intr-un castron amestecati cu mana toate ingredientele Eu am

detalii rețetă—

Placinta dobrogeana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se sparge oul, se adauga apa cat incape in trei jumatati de ou, se adauga un praf de sare si se cerne deasupra

detalii rețetă—

Triunghiuri cu telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Branza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou. Aluatul de foietaj il lasam sa se

detalii rețetă—

Painici cu spanac si somon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Am facut un aluat de paine cu semoule fine (fina). Se face aluatul, se intinde o foaie de aluat, apoi se

detalii rețetă—

Roza cu oregano si parmezan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Prepararea aluatului cu oregano si pamezan dureaza aproximativ o ora. Drojdia se dilueaza intr-un bol cu lapre

detalii rețetă—

Pateuri gourmet cu prosciutto

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pregatirea pateurilor incepe cu prepararea aluatului. Intr-un bol, se pune faina, drojdia, sarea, zaharul, si

detalii rețetă—

Tarte aperitive cu dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se cerne faina.Se adauga sarea,uleiul,drojdia frecata cu zahar si le. Se framanta aluatul pana devine

detalii rețetă—

Placinta cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru aluat se amesteca ingredientele si se framanta coca cateva minute. Dupa aceea trecem la umplutura: intr-o

detalii rețetă—

Fougasse cu ceapa rosie, rosii cherry si seminte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

1.Se framanta un aluat elastic din apa calduta in care am dizolvat satrea , drojdia, zaharul si uleiul de masline,

detalii rețetă—

Placinta cu ciuperci si branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se framanta un aluat elastic din faina cernuta,un praf de sare,untul topit,si apa rece care se baga in

detalii rețetă—

Crescenta bolognese cu carnat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Procesul tehnologic s-a desfasurat in masina de paine, dupa care am scos aluatul, gata dospit, l-am impartit cu

detalii rețetă—

Placinta cu dragoste (cu pui,morcovi,mazare ,telina)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Din aceste ingrediente se framanta un aluat,se acopera cu un servet si se lasa la dospit o ora. Pieptul de

detalii rețetă—