Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crutoane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Crutoanele se servesc la salate, supe sau ca atare in loc de snack. Se taie painea in cubulete. Se presara putin

detalii rețetă—

Batoane cu mac si susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca drojdia cu zaharul pana se topeste apoi se pune apa calduta, sarea si uleiul. Se adauga faina si se

detalii rețetă—

Cornulete cu cascaval si mac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina). Se adauga cascavalul

detalii rețetă—

Placinte tigarete, cu foi yufka

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Branza si cascavalul se dau pe razatoare, se presara piper peste ele. Patrunjelul se spala, se toaca marunt si se

detalii rețetă—

Pateuri, aperitive rapide

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Apoi se pune si

detalii rețetă—

Chifle cu susan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se pregateste maiaua din 26gr. drojdie proaspata, 4linguri cu faina si 100ml de apa. Se lasa la dospit. Peste

detalii rețetă—

Trandafiri, bulcute cu cascaval

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune 700 gr faina intr-un castron. Facem loc la mijloc pt drojdie si putin iaurt. Se separa albusul de

detalii rețetă—

Pirogi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se topeste untul pe foc, se adauga laptele (sa fie 37 gr), se dizolva si drojdia in amestecul asta. Se baga totul

detalii rețetă—

Minipanzerotti, altfel de calzone (coltunasi)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Am facut un aluat moale, care nu se lipeste (de paine). Am amestecat carnea cu ceapa, sare si restul

detalii rețetă—

Placinta intinsa

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

1. Peste o lingurita de sare, intr-un castron mai mare turnam apa calduta, sa se dizolve bine sarea dupa care se

detalii rețetă—

Focaccia cu branza feta si rozmarin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

1. Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga si zaharul si si se rastoarna peste faina. 2. Se framinta cu

detalii rețetă—

Chifle cu branza si basilikum (busuioc)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Aluatul Am pus faina in vasul robotului. Am frecat drojdia cu putin din lapte, am turnat-o peste faina si am

detalii rețetă—

Cornulete cu sunca si branza afumata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Am frecat drojdia cu o parte din cantitatea de lapte caldut si zahar. Am turnat-o peste faina, am lasat sa

detalii rețetă—

Paine cu salvie si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se topeste untul intr-o tigaie si se adauga ceapa, lasand 4-5 minute pana se inmoaie. Se amesteca cele 2 cantitati

detalii rețetă—