Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Covrigei cu chimen si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru covrigei cu chimen si cascaval se incalzesc smantana, sarea, drojdia. Se amesteca bine cu mana faina, untura

detalii rețetă—

Placinta cu urzici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:25m 

Placinta cu urzici este o reteta gustoasa si satioasa. Principalele ingrediente ale acestui fel de mancare sunt:

detalii rețetă—

Cornulete cu cascaval si mac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina). Se adauga cascavalul

detalii rețetă—

Spanac in foetaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Prima foaie am pus-o intr-o forma rodunda, unsa din belsug cu margarina, iar pe a doua, incerci sa o modelezi cum

detalii rețetă—

Macedonia de patiserie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se framinta un aluat mai tare putin ca cel de paine. Se portioneaza in bucati de 100 g. Margarina se framanta bine

detalii rețetă—

Pogacsa (pogaci)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

1. Se rade cascaveaua, se amesteca cu margarina si se da la rece. 2. Se amesteca drojdia cu 50 gr faina si un

detalii rețetă—

Covrigei simpli cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru covrigei se amesteca faina cu margarina, oul, smantana, sarea. Se pune laptele cu drojdia, se face un aluat,

detalii rețetă—

Trigoane cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Trigoanele cu ciuperci sunt o reteta simpla si foarte rapida. Pentru acest preparat cu ciuperci mai aveti nevoie de

detalii rețetă—

Cornulete cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si

detalii rețetă—

Pateuri cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Faina se amesteca cu smantana si jumatate din cantitatea de margarina topita. Se adauga un praf de sare, ouale

detalii rețetă—

Placinta cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Margarina spuma, se amesteca impreuna cu galbenusurile, smantana si se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina.

detalii rețetă—

Placinta cu ciuperci si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de margarina topita si smantana. Se framanta bine,

detalii rețetă—

Tarta cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Prima data trebuie sa framantam margarina taiata cu bicarbonatul stins in otet, un praf de sare, apa calduta si

detalii rețetă—

Saleuri cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi

detalii rețetă—