Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Scrumbii sarate cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se tin scrumbiile 24 de ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se

detalii rețetă—

File de sardele cu smantina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala sardelele cu apa calda, se curata de oase si se pun in salatiera, cu zeama de lamiie stoarsa deasupra. Se

detalii rețetă—

Pepene galben spumant cu somon afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Pepenele se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se marineaza intr-un vas plat impreuna cu spumantul. Se

detalii rețetă—

Scrumbii marinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru marinata se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 de ore in apa, ca sa se desareze, schimband apa odata

detalii rețetă—

Peste in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn. Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici

detalii rețetă—

Roll-Mops

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Scrumbiile se curata, se taie capul si se desfac in doua in lungime, scotind oasele. Se pun in lapte ca sa se

detalii rețetă—

Crema de heringi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Heringii se curata de piele si oase, se trec prin masina de tocat impreuna cu sardelele, se adauga mustarul, zeama

detalii rețetă—

Budinca de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata pestele, se goleste si se spala, apoi se scot oasele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se

detalii rețetă—

Salata de ton cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Tonul se scoate din conserva si se pune intr-un vas. Porumbul se scurge de zeama lasata in conserva si se pune

detalii rețetă—

Salata cu brinza si peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiii, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se

detalii rețetă—

Icre negre frantuzesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina

detalii rețetă—

Salata de icre de crap

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de pielite. Se sareaza si se pun intr-o farfurie de tabla la foc, pe

detalii rețetă—

Scrumbie tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Scrumbia sarata se spala, se curata de piele si de oase si se lasa sa stea in lapte rece sau apa 3 ore, sa se

detalii rețetă—

Aperitiv cu hering afumat si scrumbie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se fierbe oul, se curata si se taie in jumatati pe lung. Se prajesc doua felii de franzela pe plita si se pun pe

detalii rețetă—