Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort de piersici cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se scurge compotul si fructele se taie cuburi. Gelatina se dizolva in apa rece. Frisca lichida se bate, piersica se

detalii rețetă—

Tort de fructe din compot

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca toate componentele de blat si se lasa doua ore la rece. Se pune coca in tava unsa. Se opreste o

detalii rețetă—

Tort de fructe din compot

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca toate componentele de blat si se lasa doua ore la rece. Se pune coca in tava unsa. Se opreste o bucata

detalii rețetă—

Tort Diplomat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Gelatina se pune la inmuiat cu sucul din compot si se pune la fiert pina se dizolva gelatina si se leaga apoi se

detalii rețetă—

Tort de budinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Gelatina se lasa la inmuiat in zeama de compot rece, timp in care se pregateste budinca in lapte, conform

detalii rețetă—

Tort Diplomat Excelent

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune gelatina la inmuiat, cu sucul din compotul de ananas, intr-o craticioara mica, astfel incat sucul sa

detalii rețetă—

Tort cu gelatina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

In sucul de la compot se pun 40 gr. de gelatina intr-o cratita si se lasa 1/2de ora Intre timp, se amesteca

detalii rețetă—

Tort Diplomat rapid

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se

detalii rețetă—