Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

100 gr faina se amesteca impreuna cu oul, mierea, zaharul, bicarbonatul si se framanta bine pana se obtine un aluat

detalii rețetă—

Tarta cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aluatul se prepara dupa reteta aluat pentru tarte dulci si se presara cu zahar pudra deasupra. Separat, se curata

detalii rețetă—

Tort

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca margarina cu zaharul, se adauga ouale pe rand, apoi se incorporeaza, cate putin, faina, cacaua si praful

detalii rețetă—

Tort de alune cu frisca si cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se freaca bine margarina cu zaharul. Se adauga oul, faina si alunele care au fost macinate in prealabil. Se

detalii rețetă—

Tort cu capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca untul si se amesteca cu smantana. Se pune treptat faina, se framanta un aluat potrivit, i se da forma de

detalii rețetă—

Tort cu blat de nescafe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se separa galbenusurile si se bat spuma cu opt linguri de apa rece. Apa face aluatul mai pufos si-l ajuta sa

detalii rețetă—

Tort cu cirese

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala ciresele si se curata de samburi. Se lasa intr-o farfurie cat timp se pregateste aluatul. Se cerne faina,

detalii rețetă—

Tort de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se cerne faina, se pune sare, se adauga jumatate din cantitatea de unt topit pe foc mic, se adauga laptele caldut

detalii rețetă—

Tort de struguri

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se cerne faina si se framanta cu o ceasca de apa si doua linguri de untura, pana cand aluatul face basici. Se lasa

detalii rețetă—

Tort ieftin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pregateste aluatul astfel: se freaca ouale intregi cu zaharul pana cand devin crema spumoasa. Se adauga untul

detalii rețetă—

Tort englezesc de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Freaca spuma ouale cu zaharul pudra, adauga untul topit, faina si cacao. Toarna aluatul intr-o forma rotunda, de

detalii rețetă—

Tort cu martipan si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Amesteca untul cu faina si adauga zaharul si galbenusul. Intinde aluatul pe o plansa tapetata cu faina si aseaza-l

detalii rețetă—

Tort delicios

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Batem galbenusurile de ou in mijlocul fainii, apoi preparam un aluat tare adaugand margarina, praf de copt, zahar,

detalii rețetă—

Tort cu iaurt de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Separam albusurile si galbenusurile de la 3 oua. Albusurile se bat spuma cu zahar tos, apoi se adauga cu grija

detalii rețetă—