Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tortulete ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faina se cerne impreuna cu cacaua, amidonul, sarea si praful de copt. Cafeaua, uleiul si mierea se amesteca

detalii rețetă—

Tort cu marmelada si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru tortul cu marmelada se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc, se pune zaharul, mierea, oul,

detalii rețetă—

Tort de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

100 gr faina se amesteca impreuna cu oul, mierea, zaharul, bicarbonatul si se framanta bine pana se obtine un aluat

detalii rețetă—

Tort de turta dulce

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Intr-un castron mare se freaca spuma galbenusurile, mierea si zaharul Se adauga apa calduta, coaja de lamaie,

detalii rețetă—

Tort de lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca bine untul cu mierea intr-un vas, pana devine o crema. Se adauga pe rand, ouale, amestecandu-se dupa

detalii rețetă—

Tort de mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca bine branza, uleiul, zaharul vanilat si mierea. Se amesteca faina si praful de copt la care se adauga

detalii rețetă—

Tort de coacaze

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:40m 

Se amesteca bine margarina, mierea, zaharul cristal si galbenusurile. Se adauga praful de cacao, faina, praful de

detalii rețetă—

Tort de castane cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

cacaoIntai se scoate untul de la frigider, castanele se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu romul de cofetarie.

detalii rețetă—

Tort de argint

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se framinta o coca, amestecind faina cu mierea, zaharul, ouale, nucile si bicarbonatul dizolvat in rom si se

detalii rețetă—

Tort de miere cu nuci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune la foc intr-un vas mierea cu zaharul si coaja de lamiie lasind sa dea un clocot. Se ia de la foc si dupa ce

detalii rețetă—

Tort minune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se framinta faina cu mierea, zaharul, nucile si ouale si se lasa sa stea 2-3 zile. Dupa aceea se imparte coca in 10

detalii rețetă—

Tort aroma

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bate spuma mierea cu galbenusurile adaugind treptat migdalele pisate foarte fin sau date prin masina de nuci,

detalii rețetă—

Tort de napolitane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca bine mierea cu untul. Se prajesc nucile si se macina marunt. Se inmoaie ciocolata si se adauga la

detalii rețetă—