Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors pescaresc cu multe legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru borsul pescaresc cu multe legume capetele si cozile de peste se curata si se spala. Se scot osul amar si

detalii rețetă—

Bors ardelenesc cu fasole boabe

complexitate reteta Redusa 

Pentru borsul ardelenesc cu fasole boabe fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in apa rece 12 ore si se

detalii rețetă—

Bors rusesc cu carne si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Borsul rusesc cu carne si legume este o supa foarte consistenta si delicioasa cu multe ingrediente. Carnea spalata

detalii rețetă—

Bors de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Borsul cu legume este o reteta savuroasa si plina de vitamine. Pentru prepararea acestei retete de bors aveti

detalii rețetă—

Bors de zarzavat cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas

detalii rețetă—

Bors moldovenesc de pasare cu taitei.

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in

detalii rețetă—

Bors cu perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Un os de rasol cu maduva se pune sa fiarba impreuna cu 1 I apa. Legumele se curata, se spala, se maruntesc iar la

detalii rețetă—

Bors de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata de ate, fasolea si se rupe in trei dupa care se pune sa fiarba in 2 l apa cu sare. Intre timp legumele se

detalii rețetă—

Bors de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-o oala, caliti ceapa in ulei, apoi adaugati conopida desfacuta bucatele si mai lasati la foc 3-4 minute.

detalii rețetă—

Supa de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata si se spala legumele. Se taie marutnsi se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se toarna

detalii rețetă—

Bors de miel cu varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Curatam carnea si o punem la fiert taiata bucatele, cu sare. Curatam radacinoasele, si le taiem cuburi. Ceapa

detalii rețetă—

Bors de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pune un os de rasol de vita cu sita si maduva sa fiarba cu un litru apa.Legumele se curata si se spala,se scot

detalii rețetă—

Bors de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Fasolea se curata de ate,se rupe in trei si se pune sa fiarba in 2l apa cu sare.Celelalte legume se rad,se spala si

detalii rețetă—

Bors ardelenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa se curata si se taie si se caleste doar putin in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin

detalii rețetă—