Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors rusesc cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru borsul rusesc cu carne de vita carnea de vita se spala, se curata de pielite si se portioneaza. Morcovii,

detalii rețetă—

Bors cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se

detalii rețetă—

Bors de miel cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru a prepara aceasta reteta de Bors de miel cu orez, sunt necesare ingredientele: carne de miel, bors, ceapa

detalii rețetă—

Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata

detalii rețetă—

Bors din carne de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se spumuieste cand

detalii rețetă—

Bors din cap de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune

detalii rețetă—

Bors din cap de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma,

detalii rețetă—

Bors din carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere. Se

detalii rețetă—

Bors din cap de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune

detalii rețetă—

Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 

Intr-o oala se pun 3 lg ulei. Curatam zarzavatul, il taiem cuburi iar ceapa solzisori. Se pun toate in oala

detalii rețetă—

Bors de miel cu varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Curatam carnea si o punem la fiert taiata bucatele, cu sare. Curatam radacinoasele, si le taiem cuburi. Ceapa

detalii rețetă—

Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Se fierbe toata carnea in apa cu un praf de sare.Cand incepe sa faca spume,se curata cu lingura cu gauri pana nu

detalii rețetă—

Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si

detalii rețetă—

Bors din carne de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala bine carnea, se curata de pielite, se taie in bucati (capul ramine intreg) si se pune la fiert cu apa. Se

detalii rețetă—