Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors polonez de sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Borsul de sfecla rosie este o reteta simbol pentru Polonia si poate fi gatit in doua feluri: cu legume sau pe baza

detalii rețetă—

Bors de fasole uscata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda pana a doua zi. Se pune intr-o oala apa si se lasa pe foc pana

detalii rețetă—

Bors de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru a prepara aceasta reteta de bors de vaca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: coada de vaca, ceapa verde,

detalii rețetă—

Bors din cap de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune

detalii rețetă—

Bors din cap de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune

detalii rețetă—

Bors de fasole uscata cu minatarci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Minatarcile sau hribii se spala de cu seara in apa rece si se pun la muiat pina a doua zi cu apa calduta. Fasolea

detalii rețetă—

Bors de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se taie carnea bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, ceapa, morcovul si patrunjelul

detalii rețetă—

Bors de fasole uscata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Fasolea se spala si se pune la muiat din ajun. A doua zi se pune la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat primul clocot

detalii rețetă—

Bors de perisoare cu carne de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Carnea se da prin masina de tocat, se amesteca bine cu o ceapa taiata marunt si inabusita, miezul de franzela muiat

detalii rețetă—

Bors de fasole cu marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se pune fasolea la fiert. Dupa ce a dat vreo doua clocote, se schimba apa, dar se pune alta tot fierbinte. Se

detalii rețetă—