Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 45m 

Desigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 
gatire reteta 40m 

O ciorba cu multe....multe legume calite!

detalii rețetă—

Soleanca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Soleanca este un fel de supa acreala ruseasca foarte buna in diminetile de dupa chefuri.

detalii rețetă—

Bors cu sfecla si carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru bors cu sfecla si carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Sfecla

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ciorba de perisoare de peste este o supa delicioasa si sanatoasa. Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit

detalii rețetă—

Ciorba de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ciorba de peste o reteta de ciorba delicioasa, potrivita pentru perioadele postului in care avem dezlegare la

detalii rețetă—

Bors de zarzavat cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bors de zarzavat cu orez este o reteta culinara care contine: morcovi, patrunjel, pastarnac.

detalii rețetă—

Bors pentru ciorbe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun in borcan sau intr-un vas de pamant taratele si malaiul, dupa care se toarna peste ele apa rece pana le

detalii rețetă—