Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Aluat de tarte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se cerne 1/4 kg. de faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune 125 gr. de unt proaspat, muiat putin cu

detalii rețetă—

Blat de tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune la fiert intr-un vas zaharul si apa, doar pana se dizolva tot zaharul. Se separa albusul de galbenuse.

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se pune 1/2 kg. faina pe masa de aluat, se face la mijloc o gaura in care se toarna un pahar bun de apa, o

detalii rețetă—

Aluat pentru cornulete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se framanta faina cu untul sau margarina, se adauga smantana. Se formeaza un aluat moale si se lasa la rece cateva

detalii rețetă—

Saratele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Important este sa fie cantitati egale de faina, margarina si brinza, se framinta aluatul si se puna la rece o

detalii rețetă—

Covrigei englezesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se inmoaie 40 gr. drojdie cu 3-4 linguri de lapte caldut. Se cerne 500 gr. faina pe masa de aluat sau intr-un

detalii rețetă—

Aluat de taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un aluat bine lucrat dintr-un ou, apa, cat se ia cu o jumatate de coaja de ou, un praf de sare si faina cat

detalii rețetă—

Scones cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

1. Se amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un castron. 2. Se adauga untul si cascavalul ras.

detalii rețetă—

Saratele cu chimen

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul proaspat. Se face loc la mijloc si sepune un ou, o lingura de lapte, o

detalii rețetă—

Foi pentru prajitura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Zaharul se freaca cu ouale, se adauga uleiul, se stinge amoniacul cu putin otet, se adauga laptele si faina atit

detalii rețetă—

Aluat fraged

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de planseta. Osinza

detalii rețetă—

Aluat din unt si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca ingredientele, se formeaza aluatul, apoi se da la rece. Peste 3 - 4 ore se intrebuinteaza. Se

detalii rețetă—

Aluat din branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca ingredientele, se framanta bine, apoi se lasa jumatate de ora. Se imparte in doua. Se intind

detalii rețetă—

Aluat de tarte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muiat si, la sfarsit, galbenusurile. Se

detalii rețetă—