Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tarta delicioasa cu fructe crude

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru aceasta tarta cu fructe crude se face un aluat, din faina, unt, zahar si trei galbenusuri sau un ou intreg

detalii rețetă—

Tarta delicioasa cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o

detalii rețetă—

Saratele cu cartofi fierti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Aceasta reteta este foarte buna. Pentru alt fel de saratele va trebuie 150 g faina, 150 g cartofi fierti, 1 pachet

detalii rețetă—

Saratele din aluat frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aceste saratele avem nevoie de aluat frantuzesc, oua si

detalii rețetă—

Covrigei cu scortisoara si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru covrigeii cu scortisoara si migdale se moaie drojdia cu lapte caldut. Se cerne faina pe masa de aluat sau

detalii rețetă—

Galuste umplute cu prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru galustele umplute cu prune se face un aluat din cartofi fierti, curatiti si dati prin masina, cu faina, o

detalii rețetă—

Minciuni cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru minciuni cu rom se face un aluat mai indesat din doua galbenusuri, trei oua intregi, zahar, ulei si faina

detalii rețetă—

Colacei moldovenesti cu sirop de zahar si apa de flori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru colaceii moldovenesti se face un aluat ca de paine cu putin lapte si mai mult moale. Dupa ce a crescut bine

detalii rețetă—

Placintele simple cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru placintelele simple cu visine se aleg visine frumoase, se spala si se scot samburii. Se presara zaharul si

detalii rețetă—

Placinta cu gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru placinta cu gris se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune untura, caimacul si un praf

detalii rețetă—

Aluat cu ulei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru aluatul cu ulei se face un aluat potrivit de moale din jumatate de ceasca ulei, jumatate ceasca apa, un praf

detalii rețetă—

Aluat de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru aluatul de unt se cerne faina intr-un castron, se pune untul si se amesteca, dar nu se framanta. Se toarna

detalii rețetă—

Aluat de unt si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru aluatul cu unt si smantana se ceme faina pe masa de aluat. Se pune la mijloc smantana, untul proaspat muiat

detalii rețetă—