Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Strudel cu branza de vaca si stafide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru strudelul cu branza de vaca se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute sa se zbiceasca. Se freaca

detalii rețetă—

Aluat cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Este un aluat foarte bun pentru placinta sau rulouri cu branza, fructe sau carne, pentru saleuri, cornulete cu

detalii rețetă—

Taitei de casa simpli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru taiteii de casa simpli se framanta un aluat, care se lasa invelit in nylon sa stea timp de o jumatate de

detalii rețetă—

Sarailie cu nuci si sirop de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sarailie cu nuci si sirop de zahar ars se intinde o foaie foarte subtire de aluat de placinta. Se taie in

detalii rețetă—

Cataif cu frisca si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru cataiful cu frisca se face o foaie la fel ca pentru taitei. Ca sa fie mai fina se face fara apa, se intinde

detalii rețetă—

Placinta cu crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru placinta cu crema de vanilie se face un aluat frantuzesc din unt, faina, apa, sare si o lingurita de ulei.

detalii rețetă—

Covrigei cu scortisoara si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru covrigeii cu scortisoara si migdale se moaie drojdia cu lapte caldut. Se cerne faina pe masa de aluat sau

detalii rețetă—

Galuste cu prune sau marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru galuste cu prune sau marmelada se pune apa la fiert cu sare si zahar. Se toarna in ploaie malaiul amestecat

detalii rețetă—

Turte moldovenesti cu sirop de zahar si apa de flori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru turtele moldovenesti cu sirop de zahar si apa de flori se intinde o foaie de placinta. Cand s-a zbicit

detalii rețetă—

Prepararea painii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru prepararea painii se cerne faina in covata. Se moaie drojdia cu o lingurita de zahar si putina apa calda.

detalii rețetă—

Strudel cu gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru strudelul cu gris se intinde o foaie de placinta. Separat se fierbe grisul in apa. Se indulceste dupa

detalii rețetă—

Placinte delicioase cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru placinta delicioasa cu mere se intinde o foaie de placinta care se taie, dupa ce s-a uscat, in bucati de

detalii rețetă—

Invartita cu sirop de zahar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru placinta invartita cu sirop de zahar se face o foaie de placinta. Se stropeste bine cu unt, se presara cu

detalii rețetă—

Melci de cozonac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru melcii de cozonac se framanta aluatul la fel ca la cozonac. Se lasa sa creasca. Se desparte in doua, se

detalii rețetă—